Moonlight_ kleopatranizzz sorma ya 10 aylik oldu son 1 aydir uyku denen bisey yok ataktaymisiz uzun sürecekmis öyle diyorlar😮💨
kleopatranizzz Moonlight_ Ahahah şaka bir yana da 2 yetoo Allah hakedipte evlat sahibi olamayanlara nasip etsin
Moonlight_ Medusa Bakin eger böyle bisey olursa sizi bulurum beni teselli etmek icin ugrasirsiniz 🤣🤣🤣🤣
etoile kleopatranizzz isim bulmaca bittii mi. Ne kadar uzun surdurmussunuz 😂😂😂 oysa suzmettin i görünce nasıl heyecanlandım 😂
kleopatranizzz Medusa Ay Allahım sen beni koru yarabbb bi süre eşimi yakınıma yöreme yaklaştırmayam jhkhkgk
etoile kleopatranizzz biz seni kestirmeyiz zayıf bu ablası deriz 😂😂😂 kiloda alamıyor zaten. Konuyla alakası yok gibi gorunsede iki diyalektik bir demagoji seni kurtarırız 😂😂😂
kleopatranizzz etoile Evet evettt tam olarak bu işte medusa kızı yoldan çıkardı attı pavyona sonra olan bize oldu 🤣🤣
llanjalee etoile kleopatranizzz Medusa Kızlar akşam canınız pavyon mu çekti noldunuz 😂😅 e geleydiniz yanıma 😜 hahahhh Ben kaçıncı rüyamı görüyordum acaba erkenden uyudum yine buranın enerjik halini kaçırmışım uyumadığım zaman nerdesiniz siz he ? Çabuk hesap verin 😜😂