kleopatranizzz etoile Ahahah dur dur hep moonin bebekleri yüzünden dağıldı oyun, saçmalamayanı ben oyundan atacağım 🤣🤪
perimasali802_ Moonlight_ bnde öyle bide dizi vardi onu izledik 4 te uyumuşum ve şuan zombi gibiyim 🥴
llanjalee Moonlight_ kesin ikizler için çalışma yapmışsınızdır mooni 😂😅 baştan sona bi okudum da hadi hayırlısı olsun 😂 sen hazırsan bize b*k yemek düşer kanka bişey de diyemeyiz 😜😂
kleopatranizzz Moonlight_ O kadar da hatim indirdim oysaki, neyse mukadderat diyip yavruları seveceğiz ahahahahah
llanjalee etoile kleopatranizzz Medusa Kızlar akşam canınız pavyon mu çekti noldunuz 😂😅 e geleydiniz yanıma 😜 hahahhh Ben kaçıncı rüyamı görüyordum acaba erkenden uyudum yine buranın enerjik halini kaçırmışım uyumadığım zaman nerdesiniz siz he ? Çabuk hesap verin 😜😂
kleopatranizzz llanjalee Ahahah kız jaleee konu önce ikizlere sonra pavyona nasıl geldi biliyor musun birinde @Moonlight_ diğerinde @Medusa başlattı benle @etoile her zamanki gibi suçsuzuz🤣🤣🤭🤭
Moonlight_ llanjalee hayir ya sacmalamaaa hazir gibimiyim sence hahahaha 3.ye hazir degilim 3. Ve 4. Nasil hazir olayimmm🤣
llanjalee kleopatranizzz sizin suçsuz olduğunuza inanmam pek olası değil kleoğcuğum ama sen öyle diyorsan inanayım bari 😜😂😂 ne güzel sohbet olmuş işte kız buraların sohbet postuna ihtiyacı var biraz muhabbet lazım çok durgundu hareketlenmiş 😅
perimasali802_ kleopatranizzz hiç Güzel değil keşke uyusam 🥲 söylüyorum ama gece oluncada uyumuyorum 😂