papatyamsigibi Eskobar işte her türlü farklı bakış açısı var ama galiba bende senin gibi düşünüyorum. O yüzden burdaki arkadaşlardan fikir almak istedim🌞
Eskobar papatyamsigibi sen kendini hazır hissediyorsan buna iş bitmiştir ilk değil az çok biliyorsun eğitim verebileceğini düşünüyorsan yap Doğan büyür ama asıl problem nasıl büyür Doğurmak inan çok kolay onca sıkıntıya rağmen hamilelikte kolay asıl önemli olan yetiştirmek diğerleri geliyor geçiyor bir dönem ama eğitim hayat boyu devam ediyor
karamelek21 gizew evet 6 bucuk yaşında oğlum var şimdi ikinciyi düşünüyoruz canım☺️ ama oğlumla dolu dolu yaşadım 6 seneyi şimdi ikinci gelebilir,arka arkaya dogurmak haksızlık gibi geliyor bana yetememe korkusu
papatyamsigibi karamelek21 bu konu herkes için farklıymış demek ki. Arkadaşım var ard arda dogum yaptı o da yapmazsan bidaha yapamazsın sen diyor. 😂 huyumu biliyor
elifdedimbededim papatyamsigibi benim eşimde çok ilgilidir hatta mutfak konusunda da çok iyidir. 33 yaşındayım 3 yaş bi kızım car şimdi de ikinciye gebeyim. Yaparken iyi güzel ama bilmiyorum Rabbim sağlıkla kucagıma versin inşallah ama ben sonradan pişman oldum ya kızım çok uyumlu uysal olmasına ragmen çok zorlandım gebelikte sonrasında da zorlanacagıma eminim
papatyamsigibi elifdedimbededim peki kızının kıskanıcagını onu az da olsa ihmal edebilecegini düşünüyor musun
sdfyrs11 26 yaşındayım 3.ye hamileyim 😁 Biri 2 buçuk diğer 1 buçuk yaşında walla Rabbim o gücü veriyor yetiyorsun yani. 😇
sdfyrs11 HurremSultan Diğer hesabımdan konuşmuştuk seninle 2.yi öğrendiğim zaman kazayla olduğunda post açmıştım isminden hatırladım 😂 Nabim kız adam ceketini atsa hamile kalıyom😂 Şaka maka korunuyoruzda nasl oluyor bilmiyorum Rabbimin vardır bildiği Bu da doğsun bağlatıcam tüpleri yeter 3 tane Cinsiyeti önemli değil tabi ama 2 tane oğlum var bitane de kızım olsun İnşAllah🌸
HurremSultan sdfyrs11 kankaaa ben şuan hamile olduğumu düşünemiyorum geri çekilme mi yapıyorsun peki. O korunma yontemi değil çünkü 🥲
elifdedimbededim papatyamsigibi kıskanmaz ama ihmal ederim . Çünkü bebegn bakımı falan filan bilmiyorum. Onu yediremem vakitleri uzar gider diye korkuyorum eline telefon verşp de saatlerce bekletemem biraz ihmal ediliyorlardır bence
sdfyrs11 HurremSultan Yok hayır prezervatif ile korunuyoruz geri çekilmeye güvenmediğim için bununla korunuyorduk ama 2.çocuğum da kullandığımız halde oldu yırtık mı çıkıyor anlamadım ki şok oldum zaten 2 hafta gecikti ihtimal bile vermediğim için bekledim test bile yapmadım enson doktora gittim kist falan vardır gelicek havalardandır diye ama olmuş işte
HurremSultan papatyamsigibi ikibucuk ve bir buçuk iki tane bebem var biri kız biri erkek. Ben dünya ile bagimi kesmisim sende kesme😂