Kızlar merhaba ikizlerim nerdeyse iki yaşında akşam yemeği öneriniz var mı?
Kızartma yemiyorlar beğenmiyorlar hep sulu yemek tercih ediyorlar akşama da ne yapacağımı bilmiyorum. Şehti çorba, anneanne çorbası, mercimek, tavuk çorbasındam da bıktılar

zuku ahh bana da bi arkadasim vermisti bu tarifi
    Bi kasik pirinc bi kasik bulgur bi kasik kirmizi mercimek
    Ben yesil mercimekte bazen koyuyorum once tereyag eritiyorum bakliyatlari guzelce yikayip kavurdugum tereyağına atiyorum uzerine su ekliyorum guzelce haslaniyor kizim 1 yasinda biraz mama kivaminda birakip blendirla eziyorum seviyor dene bi sende

Moonlight_ moonnn🥹🥹🫂 her yorumlarda bana moral vermeyi beni duzeltmeyi yanımda oldugunu o kadar hissediyorum ki🥹🥲 aglicam😭

zuku Hep çorba tarzı mı yiyorlar? Yani sulu köfte, bezelye, fasulye, nohut, barbunya vs bunları yerler mi?

• zuku bunu yanıtladı.

Zamansiz_ askimm seninleyim zaten hep kalbimle🥰❤️ yaaa aglamaaa bak sakinn sana gülmek yakisiyor bitanem 🌷😘

Zamansiz_ 4 kaşık çorbası onun adını denedim ben bile yerim misafire yapanda var ama gel Gorki kızım yemedi

Medusa evet onları öğlen yiyorlar hep akşama dün menemen yaptım bayıldılar. Çorbadam kaçmak için

zuku Ben genelde çorbaları öğlen veriyorum, diğer kalan yemekleri akşam yediriyorum daha kolayıma geliyor. Artık biz ne yersek onu yiyor çünkü😅

Medusa bende oyle ama bir bucuk yildir bu duzen boyle simdi bir anda degistirirsem agir gelir mi diye dusundum.

zuku Sanmıyorum ağır geleceğini, bi kaç gün dene istersen duruma göre karar verirsin

• zuku bunu yanıtladı.