zuku Kızlar merhaba ikizlerim nerdeyse iki yaşında akşam yemeği öneriniz var mı? Kızartma yemiyorlar beğenmiyorlar hep sulu yemek tercih ediyorlar akşama da ne yapacağımı bilmiyorum. Şehti çorba, anneanne çorbası, mercimek, tavuk çorbasındam da bıktılar
Zamansiz_ zuku ahh bana da bi arkadasim vermisti bu tarifi Bi kasik pirinc bi kasik bulgur bi kasik kirmizi mercimek Ben yesil mercimekte bazen koyuyorum once tereyag eritiyorum bakliyatlari guzelce yikayip kavurdugum tereyağına atiyorum uzerine su ekliyorum guzelce haslaniyor kizim 1 yasinda biraz mama kivaminda birakip blendirla eziyorum seviyor dene bi sende
Medusa zuku Hep çorba tarzı mı yiyorlar? Yani sulu köfte, bezelye, fasulye, nohut, barbunya vs bunları yerler mi?
Moonlight_ Zamansiz_ ay bunun aynisinii gecen hafta ablam yapti ama salca ve biraz nane falanda koymustu benim oglan bayildi 🤣
kizatasozu Zamansiz_ 4 kaşık çorbası onun adını denedim ben bile yerim misafire yapanda var ama gel Gorki kızım yemedi
Zamansiz_ Moonlight_ evett bende tadina baktim guzeldi😂 misafire dahi baharatlandirilip salcayla dedigin gibi yapilir miss💃🏻
Zamansiz_ Moonlight_ moonnn🥹🥹🫂 her yorumlarda bana moral vermeyi beni duzeltmeyi yanımda oldugunu o kadar hissediyorum ki🥹🥲 aglicam😭
Moonlight_ Zamansiz_ askimm seninleyim zaten hep kalbimle🥰❤️ yaaa aglamaaa bak sakinn sana gülmek yakisiyor bitanem 🌷😘
zuku Medusa evet onları öğlen yiyorlar hep akşama dün menemen yaptım bayıldılar. Çorbadam kaçmak için
Medusa zuku Ben genelde çorbaları öğlen veriyorum, diğer kalan yemekleri akşam yediriyorum daha kolayıma geliyor. Artık biz ne yersek onu yiyor çünkü😅
zuku Medusa bende oyle ama bir bucuk yildir bu duzen boyle simdi bir anda degistirirsem agir gelir mi diye dusundum.