milkshakee hangisini önerirsin Trendyoldan alcam da
KLİTORAL ORGAZM OLANLAR
ayca1 doğru ben 2 bardak rakı içtim videolardaki gibi fışkırdım hala şoktayım 🙈
İlk boşaldığımda eşime boşaldım tamam dur dedim nasıl yanı hiç bir şey olmadı fışkırmadın dedi. Ne fışkırması böyle oluyor dedim. O fışkırmayıda ben boşalma saymıyorum o işemedir. Çünkü boşalma tamda çişin geldiği zamanda oluyor ama kontrol ede biliyoruz işemiyoruz burda konuşanlarda tamda boşaldığı zaman işiyorlar ikisi bir arada olduğu için aynı zevk alıyor ve fışkırıyor. Yani ben işeyipde yatağımı kirletemem doğrusu
aayhhh aynen bende senin gibi düşünüyorum boşalma esnasında kendini tutamiyorlar ve kaçırıyorlar
etkilesimci çok yanlış düşünüyorsunuz kızlar bende sizin gibi düşünüyordum dün post açtım 2 kadeh içtim gerçek orgazmı yakaladım işeme hissi geliyo evet ama işemiyorsunuz işlemeyi tutabiliyorsunuz bende öyle oldu baya baya boşaldım asla işeme değil
guzelanne
Normalde klitorisi uyarmak için titreşimli vajinaya sokanlarda var ama gereksiz. Klitoris de daha iş görüyor
shs
https://ty.gl/gm91dps0lq
Bendeki bu pembe rengide var siyahta ama satıcıya özellikle siyah istediğinizi söyleyin siyah olanın titreşim gücü daha yüksek
anonim9
Aslında pek bir fark yok. Sonuçta ikisinde de orgazm oluyorsun birisini elle ya da başka bir şeyle uyarıyorsun vajinal olana da bir şey girmesi lazım. 🤣
milkshakee hiii anladim tamam canım sağol 😂😂😂😂
milkshakee bu iki bosalmayı birbirinden ayıran ne kuzum vinrator harika fikir ama kocam almaz yaaaaa 🤨🤨 seks hayatınız süler vaalla okurken özendim harikasınız
isimsizlayd ciddimisin özele gelirmisin
milkshakee kargo yüzünden alamıyorum ben ya üstünde fln yazar diye küçük.kssabada yaşıyoruz rezil oluruz korkusu🥺