milkshakee vibratörü tam olarak nasıl kullanıyoruz biraz daha açar mısın. Yani birleşme esnasında onu da klitorise mi tutuyoruz
KLİTORAL ORGAZM OLANLAR
Medusa evet ben de odak sorunu kesin var o da eskisi gibi önem vermiyor ondan eminim
isimsizlayd bizim gibi rol yapan bı ton kadın var malesef 😔
Sinemsinem kız direk şöyle ne cekiniyon onun utanması lazım
elifdedimbededim
İster ilişki esnasında kullanın. Biz genelde eşim çok geç boşaldığı içln öncelikle beni boşaltmış oluyor. Sevişme esnasından birleşme esnasına geçmeden ben ya da kendisi klitorise tutmuş oluyor. Bende bazen çok geç boşalıyorum beni bekliyoruz 🤣🤣 klitoris boşalmadan sonra lişkiye geçiyoruz. Boşalmış olsam bile kullanıyorum ben çünkü tekrardan boşalma durumum oluyor klitorsten çünkü oraya hep destek vermiş oluyorum haliyle
milkshakee aa çok iyi . Dur bende alayım ya trendyolda var mı acaba 🤣 yataga sürtmekten yatagım aşınacak ya . 😱
elifdedimbededim yatağa nereye sürtüyon ay djfkdk
elifdedimbededim
Bende trendyoldan aldım hahah bir de şarjını kaybettim bir tane daha aldım evde 2 tane var 🤣🤣
elifdedimbededim
Satıcıya özellikle siyah renkte olanı istediğini söyleyin. Siyah olanda titreşim seviyesi daha yüksek. Gelen pembe de o kadar yüksek değil onu kullanmıyorum öyle kaldı 🤣
elifdedimbededim
https://ty.gl/ofmdl7koie
Ben bunu kullanıyorum 🤣
kargobant yüz üstü dönüyom bi sag bi sol 🤣🤣 ama altıma çarşaf seriyorum ekstra sanki fışkırarak boşalmam var gibi alta geçmesin diye ağababa
Sinemsinem Bu şekilde zor olur açıkçası, eşinle konuş daha iyi olabileceğiniz hakkında. Belki arkadaşına öyle söylemiştir ama öyle düşünmüyor olabilir, bunu çözebilirsiniz
milkshakee teşekkürler baby bi de bunu deniycem
elifdedimbededim
Bunu kulandığında altına çarşaf sermen daha mantıklı olur hahahah işe yarar fışkırıyorsun çünkü 🤣🤣
milkshakee kız demekkki o videolardaki fışkırtma doğrumu diyorsun
Eşim beni boşaltmadan bırakmaz ama bu zmaana kadar hiç öyle fışkırtma tarzında boşalmadim
milkshakee ben vajinal boşalma hiç yasamadım nasıl oldugunu dahi bilmiyorum hep klitoral oluyor 🙈
ayca1
Bende inanmazdım ama doğruymuş hahah yaşamadan bilemiyorsun 🤣🤣
sinyorina
Ya ne güzel klitoral benim için çok zor ya 🤣
milkshakee
Desteklemezsem 🤣