meleksen1 llanjalee Burası da öyle yanıyor klimasız durulmuyor ama ben yaz gelsin diye dua edenlerdendim şikayet edemiyorum 😂 Diyarbakır kuzum 🥲 çok zor olacak çocukla, küçük olduğu için 🥹
llanjalee meleksen1 evet ya çok zor olucak Allah kolaylık versin canım benim ♥️ oğlanı gezdiriyorum iki saattir dışarda ama bittim her yerimden yer aktı 🫢
meleksen1 Moonlight_ 4 senede bir kuzum, bazen uzatabilen uzatıyor 5,6 seneyi buluyor. Ama ne kadar uzatırsan uzat o doğu görevi illa olacak yani 😭 Bence de çok saçma bir sistem 🥺
Moonlight_ meleksen1 ayy cok kötü ya bi düzenin oluyor hooop baska yere git yeniden basla 😐 allah yardimciniz olsun güzelim 🫂❤️😘
successfulwoman llanjalee lan jale kıdste hemde peridenin arkadaşlaklıklarına sadıksın maşallah sana🔥💋😜
meleksen1 llanjalee Amin kuzum ♥️ Ahaha of evet ya akşam olmadan dışarı çıkaramıyorum ben de çıksam bayılırız ikimiz de sıcaktan 😂
Moonlight_ llanjalee bir gece öyle felekten bir gece yapacaklarmis🤣🤣 ögretmenide foto yolladi ay nasil eglenmisler benim bile orda olasim geldi😅