Pembebeyaz illa sarhoşken değil hiç bir zaman utanma aşkım kocan o senin. Utanma olmadığı zaman daha zevk veriyor 😍

pestil kesinlikle tarifi yok 🙈 mümkün olabileceğini düşünmüyordum gerçekmiş

Pembebeyaz
    Aylar bu duyguyu yaşayan ben 🤣🤣 işeme hissi gibi geliyor ama o sidik değil 🤣🤣 ben bazen tutarım genelde bazen tutmam. Zaten temizleyecek olan benim zevkin o doruklarına çıkmışım neden kendimi tutayım kasayım ki. Alkol evet sexste büyük bi etken. Adına sevindim umarım kasmadan çekinmeden tekrardan yaşarsın böyle orgazm anlarını 😘

milkshakee niye tutuyorsun canım zevke ulaşıyorsan rahat bırak kendini bence. Zaten yataklarda alez oluyor ben gündüz gözüyle baktım bembeyaz çarşafta tek bir leke yoktu beyaz sıvı zaten kokusu da yok bence . Ki ben baya baya boşaldım ona rağmen leke koku yoktu o konuda kafam rahat yani eğer devamını getirebilirsem ayık kafayla inş😂😂 o günden sonra 2. Denemeyi de yaptım alkolsüz ama maalesef başaramadım sanırım alkollü yapacağım 😂🙈

busbutun inşallah canım çok harika bi hazdı bütün kadınların yaşaması lazım

pestil yaaa denediniz mi ne içtiniz 🙈 ben 2 çay bardağı rakıyla kıvama gelmişim eşim sana 1.5 bardak yeter diyo😂

Pembebeyaz insan hep olsun istiyor demi bende 5 yıldır falan evliyim Doğumdan sonra hep erken gelmeler oluyor bir keresinde sevismeyle orgazm yaşadım hala aklım almıyor 😂