Kartalice busbutun hayret ediyorum cidden ya o ilgili adam nasıl bu hale geldi diye beni gectm insan çocuğunu da mı ozlemez
fatmake Kartalice ay benim kocam da öyle ya çok sinir oluyorum madem böyle yapacaktı neden başta bulutlardaymisim giib hissetirdi ki
Kartalice fatmake demi ya 🙄 gerçekten aşırı soğuyorum ondan ne evli gibi hissediyorum ne kocam varmış gibi
Kartalice fatmake blmiyorum eve dönesim bile yok o ne zaman gel derse o zaman gidicem aklına gelirsem 🙄
duruguzellik busbutun ay aynıyız şu an bende ne arıyorım ne konuşuyorum bittirdim kafam da ilgi yok sevgi yok
Kartalice duruguzellik farklı yerlerde misiniz sizde. Bende bugün dedim böyle evlilik mi olur benim kaybedecgm bişey yok diye diyoki ben çocuğuma bunu yapamam sen ne saçmalıyosiun sanki çok umrunda çocuk
duruguzellik Kartalice evet bende ailemin yanındayım o memlekete 25 gün sonra gidecegim ama sanmıyorum konuşmayı
buzdankalpler Kartalice çevrenin de etkisiyle değişiyo olabilirler. Eşim evlendikten sonra daha da ilgilenir oldu. Dışarı çık diyorum vardır arkadaşın git bir yerlere gitmiyor benimle balkonda oturmak kahve içmek daha güzelmiş