Selam kızlar
Sorum şu; evde nasıl giyiniyorsunuz daha çok sexy mi yoksa normal mi takılıyosunuz
Ben çoğunlukla dekolte falan giyiyorum eşimin ilgisini çok çekiyo o ilgi de benim hoşuma gidiyo, onun dışında tanga, üzerine etek falan sürekli azdırıcı şeyler
Ama abartıyor muyum merak ettim her gün
Galiba biraz libidom yüksek bir tek ben mi böyleyim ? 😅
Evde nasıl giyinirsiniz ? 🔥
Çocuk olduğu için çok giyemiyorum o şekilde ya tayt tişört tarzı takılıyorum malasef yazın şort tarzı filan ama çokta abartı değil ya ama istiyorum öyle giymek
- Düzenlendi
Ay bende önceden giyerdim yani hala bazen giyiyorum ama benim kocam pek anlamıyor ya 😏hatta geçen gün elbise ve geceliklerin yarısını bir arkadaşa verdim
alnkck
Kocamdan da ziyade kendim nasıl rahat hissediyorsam o şekilde giyiniyorum 😀
alnkck Kendimi nasıl rahat hissediyorsam o şekilde giyiniyorum,iki çocuğun bakımını evin işlerini uçuk kaçık elbiseler giyinerek yapmayı hayal edemiyorum bile,arada istisnalar oluyor giyiniyorum ama en fazla yarım saat o şekilde durabiliyorum değişmek farz oluyor 🤣🤣🤣
alnkck ben pijama kadınıyım
alnkck valla bu sıcak havalarda içime kilot bile giymiyorum kaldı ki sexy giycem 😂😂😂😂
papatyamsigibi kız asıl bu havalarda külotsuz olmaz 😅dikişi falan surtecek kıyafetin yara olacak pişik olacak ondan sonra bide onunla uğraşacan bu sıcaklarda 🤭😅
Elmasekeri vallaha hiç olmuyor aşko senelerdir evde külot giymem 😂😂😂😂 çok da rahatım 😂😂😂 korkmayın pıtışlara özgürlük 😂😂😂
papatyamsigibi 😂😂😂😂 ayy benim pıttış hassas anacım ben yapamıyorum 😂😂ben külot kadınıyım💁♀️
alnkck evde tanga giyemem valla; ama giyene de saygı duyarım😂😂 sütyen takmam genelde şortlu takımlar giyerim milladan. Paspal sayılmam.mini şortlar eşimin hosuna gider
alnkck üstümde nene atleti altımda Osmanlı donu 😂 bu sıcaklarda hiç uğraşamam giyim kusamla