• +18
  • Evde nasıl giyinirsiniz ? 🔥

Selam kızlar
Sorum şu; evde nasıl giyiniyorsunuz daha çok sexy mi yoksa normal mi takılıyosunuz
Ben çoğunlukla dekolte falan giyiyorum eşimin ilgisini çok çekiyo o ilgi de benim hoşuma gidiyo, onun dışında tanga, üzerine etek falan sürekli azdırıcı şeyler
Ama abartıyor muyum merak ettim her gün
Galiba biraz libidom yüksek bir tek ben mi böyleyim ? 😅

Çocuk olduğu için çok giyemiyorum o şekilde ya tayt tişört tarzı takılıyorum malasef yazın şort tarzı filan ama çokta abartı değil ya ama istiyorum öyle giymek

Ay bende önceden giyerdim yani hala bazen giyiyorum ama benim kocam pek anlamıyor ya 😏hatta geçen gün elbise ve geceliklerin yarısını bir arkadaşa verdim

alnkck Neden abartasınız ki?Ben kendimi iyi ve rahat hissetmek için giyinirim bazen çok seksi bazen pijama :)

alnkck Kendimi nasıl rahat hissediyorsam o şekilde giyiniyorum,iki çocuğun bakımını evin işlerini uçuk kaçık elbiseler giyinerek yapmayı hayal edemiyorum bile,arada istisnalar oluyor giyiniyorum ama en fazla yarım saat o şekilde durabiliyorum değişmek farz oluyor 🤣🤣🤣

alnkck açık saçıkta giyindim sexyde giyindim pijamada giyindim hiçbir tepki yok. O yüzden ruh halim nasıl isterse öyle giyiniyorum artık çünkü hiçbir türlü ilgi alaka iltifat alamıyorum bende keyfim ve kahyasına göre giyiniyorum 🤷🏻‍♀️

alnkck Nasıl rahat olacaksam öyle giyiniyorum açıkçası diğer türlü çocukla çok zor oluyor 😀

alnkck tayt tişört şort askılı falan giyinmeyi seviyorum ben , pijama sevmem 🙈

alnkck benim eşimde öyle giyinmemi istiyor ama ben giyemiyorum tişört eşofmanla kalıyorum rahatıma bakarım..

alnkck bence hep değilde arada sırada olursa iyi olur, gözü alışmasın bi süre sonra normal gelicek ve ilgisini çekmez

alnkck evde tanga giyemem valla; ama giyene de saygı duyarım😂😂 sütyen takmam genelde şortlu takımlar giyerim milladan. Paspal sayılmam.mini şortlar eşimin hosuna gider

alnkck moduma göre değişir. Canım isterse sexi giyinirim modumda değilsem pijama tişört kafama göre :)

alnkck üstümde nene atleti altımda Osmanlı donu 😂 bu sıcaklarda hiç uğraşamam giyim kusamla

5 gün sonra