• +18
  • Evde nasıl giyinirsiniz ? 🔥

alnkck benim eşimde öyle giyinmemi istiyor ama ben giyemiyorum tişört eşofmanla kalıyorum rahatıma bakarım..

alnkck bence hep değilde arada sırada olursa iyi olur, gözü alışmasın bi süre sonra normal gelicek ve ilgisini çekmez

alnkck evde tanga giyemem valla; ama giyene de saygı duyarım😂😂 sütyen takmam genelde şortlu takımlar giyerim milladan. Paspal sayılmam.mini şortlar eşimin hosuna gider

alnkck moduma göre değişir. Canım isterse sexi giyinirim modumda değilsem pijama tişört kafama göre :)

alnkck üstümde nene atleti altımda Osmanlı donu 😂 bu sıcaklarda hiç uğraşamam giyim kusamla

5 gün sonra

alnkck ay ben normal giyiniyorum ama keşke senin gibi giyinsem denemişligim var kendimi rahat hisetmiyorum öyle nasıl rahat hisedebilrim senin gibi giyinmek istiyorum sürekli

alnkck normal giyinirim aile binası mümkün değil öyle seksi dolaşmak çat kapı biri gelebilir 😂

alnkck kızı biz köyde yaşıyoruz normal giyiyorum gelen giden cok oluyor 😀😀😀

8 gün sonra

alnkck bu sıcakta ne gitcez hiçbirşey 😂 şaka tabi .Mini etek bazen altına hiçbirşeysiz bazen tanga ile.Evde sütyen asla takmam askılı ince büstiyer yada ip askılı tişört badi mini şort.Sadece tek sorun bazen dan diye kargocu yada kapıcı geliyor kapıyı öyle açıyorum mini etek falan sorun değil zaten dışardada giyerim ama sütyensiz olduğumu unutuyorum hep öyle olduğum için.Göğüs uçlarım belli oluyor sanırım kapıyı açılınca karşımdaki erkeğin gözler aşağı inince anlıyorum ama bozuntuya vermiyorum artık napıyım 😄

alnkck işleri hallederim yemek icmek Faslı biter özel kiyafetleri çocuklar uyuduktan sonra giyerim ama çok yorgunsam hiçbiri😂😂😂 ama dikkat ederim giydiklerime temiz olmasına ter kokmasasina falan bazen iş yaparkem üç dort kere kıyafet değiştiriyorum