Kızlar trde hiç çatlatma ignrsi yaptıran oldumu,bildiginiz gibi hamilr kalamıyorum bir senedir 3 hafta sonra tr gelicem,orda çatlatma ignesi vurulmak istiyorum,lakin arkadaşım dedigine göre çatlatma iğnesi için tüp bebek gibi detaylı kontoroller tektikler yapılmalı öyle kolay deyil bir ay içinde halledemessin dedi öylemi?bu konuda bilgisi olan brni bilgilendirebilirmi lütfen
Çatlatma ignesi
karamelek90 yokmu kimse neden bu kdr sessiz buralar huu kızlar nerdesiniz bu gariban bacınıza bir akıl verin
Merhaba ben çatlatma iğnesinden sonra hamile kaldım o kadar uzun bir süreç değil adet döneminden sonra yapılıyor daha sonra gün aşırı ilişki olması gerekiyor
karamelek90 merhaba cnm öyle uzun bi işlem değil . Tabikide tahlil yapıyor amh ına bakıyor yumurtalıkların ne kadar çalışıyor diye oda 2 3 günde çıkıyordu sanırım .sonra duruma göre yumurta geliştirici hap veriyor onu içiyorsun kaç gün kullan dediyse.sonra kontrole çağırıyor yumurta oluşmuşmu ne durumda diye.oluşmuş ve belirli bi boyuta gelmişse iğne vuruyor .iğneden 36 saat sonra ilişki diyor veya ertesi akşam ilişki diyor .ondam sonra bi gün boş bi gün dolu olarak ilişkiye giriyorsun .iğne vurulduktan 14 gün sonra tahlil yapabilirsin çünkü etkisi 14 gün geçmiyor iğnenin 14 günden önce yaparsan pozitif görür hayal kırıklığı yaşarsın
karamelek90 bende 2.çatlatma iğnemde ikizlerime hamile kaldım çok şükür . Benimde yumurtalarım çok yavaş çalışıyordu amh değerim düşüktü .ama işte çok şükür oldu çatlatma iğnesiyle .eğer imkanın varsa mersinde Ahmet yıldızbakan hocaya da gidebilirsin doğal hamilelik yöntemleri için
Doktor yazmadan kendiniz de alıp uygulayabilirsiniz ben iki kere oldum 3 yıllık tedavi sürecimde ikisinde de tuttu ilkini doktor yumurta takibi yapıp vurdu o ay değil bir sonraki ay tutmuştu ama maalesef düşükle sonuçlandı ikinci ise adetten 14 gün sonra kendi kendime alıp vurdum evde o ay hamile kaldım ayrıyetten gideceğiniz doktora özellikle çatlama iğnesi tedavisi isterseniz uygularlar diye düşünüyorum
Yasemin1 canım çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için 🫶🏼☺️
karamelek21 cnm bence sen yinede doktor kontrolünde yap bi görün öyle
aslena35 canım zaten doktor kontrolünden mutlaka geçiçem,yani tüm tahlilleri yapıp bir sorun yoksa o zaman igneyi isticem,çünkü benim adetim düzensiz yumurtlama günlerini tutturamıyorum
karamelek21 bende öyleydim kuzum .birde sana doğal bi ilaç önerebilirim Instagram adresinden bak içe araştır clife diye bi karışım .ben aldım kullanamadan hamile kaldım arkadaşıma vermiştim o hamile kaldı kullandı ay
aslena35 canım şuanda jinekologumda toz şeklinde bir ilaç önerdi hergün bi paket bir su bardagına koyup içiyorum, çok hamile kalan var dedi,adeti düzenliyor bakalım bir ay olacak kullanalı 2 aylık bir kutu hayırlısı ,zaten iki ay bitince tr tatile gelme tarihimiz geliyor,olmassa dedigim gibi orda detaylı bir kontrolden geçip çatlatma ignesi yaptıracam,geriside rabbimın taktiri canım
karamelek21 aynen öyle kuzum .allahım tez zamanda kucağını doldursun inşallah 🙏 😊
karamelek90 ben pkosluyum adet düzensizdi doktor yumurtan catlamiyor dedi klomen verdi yumurta büyüdü sonda ovitrelle verdim yani çatlatmak iğnesi 3 gun ilişki önerdi sonra benim çocuğum oldu ama kafana gore de alamazsn onu diye biliyorum
kkeelleebbeekk zaten doktor kontrolunden gececem canım ona göre bir yol çizeriz ,öylr kafama göre deyil tabiki ☺️