BLUE  Bu parfümler arasında kullanıp kesin almalısın dediğiniz hangileri var? Aradığım koku, temiz-ferah-ağır olmayan, hani derler ya duştan çıkmış hissi veren şampuan kokan. Şekerli baharatlı tütsü kokan sevmiyorum.
Moonlight_ BLUE Armani - my way Armani - si Jeans Paul gaultier - scandal Chanel - chance ve mademoiselle Ve arkadasin dedi narciso rodriguez 👌🏻 Bi tane secemedim 😁
karamelek90 Bu parfümlerin bir çogunu kullandım ama şöyle tanımladıgın bir koku olarak sana şunu önerim harika ötesi frech bir kokusu var
BLUE Moonlight_ zaten bana birden fazla lazım hepsini deneyeceğim. Abim kendine parfum alacakmış sende bunlardan istediklerini söyle alayım sanada dedi ondan bu liste 😁
Moonlight_ BLUE ohh ne güzell 💃🏻😁 Tabi herkesin tarzi farkli ve her parfüm herkesde ayni kokmuyor ama en Favorim my way 😍
Goat BLUE Abim kendine parfum alacakmış sende bunlardan istediklerini söyle alayım sanada dedi ondan bu liste Kıymetini bil madem sanada alacak😁 Bizde ancak indirimledi koşturuyoruz gıdım gıdım sıkıyorum neyseki kokular kalıcıd çabuk uçmuyor yoksa para dayanmaz😅😅😅
Sarahh21 BLUE aslında bu resimde olan parfümlerin çoğusu beğenilmiş seçilmiş parfümler param olsa hepsini alırdım
Bosunadelirmedik La vie est belleyi 2 sene önce orijinal kullandığında çok sevmiştim. Ama muadilleri ckinca herkes kullanır oldu şuan midemi bile bulandırıyor. Kalıcıdır; ama Şekerlidir. Pek tavsiye etmem
Goat BLUE Armani code eh işte Lacoste pink kullaniyordum bu çeşidi belki yakındır Burberry classic güzel ama bana göre kış kokusu Lancome hypnose seveni çok ama bana bir süre sonra tütsü kokusu geliyor Armani si ferah güzel Jean paul bana agır geldi sevemedim Dior j’adore buda güzel Chanel chance ben sevmedim sanki şekerimsi bi koku Victoria secret bombshell yoğun çiçek kokusu halen şişe yarım arada kullanırım