![](https://)

Bu parfümler arasında kullanıp kesin almalısın dediğiniz hangileri var?
Aradığım koku, temiz-ferah-ağır olmayan, hani derler ya duştan çıkmış hissi veren şampuan kokan. Şekerli baharatlı tütsü kokan sevmiyorum.

Bu parfümlerin bir çogunu kullandım ama şöyle tanımladıgın bir koku olarak sana şunu önerim harika ötesi frech bir kokusu var

• BLUE bunu yanıtladı.

Si, j’ador ikisi guzel

• BLUE bunu yanıtladı.

BLUE
        Armani - my way
        Armani - si
        Jeans Paul gaultier - scandal
        Chanel - chance ve mademoiselle
        Ve arkadasin dedi narciso rodriguez 👌🏻
        Bi tane secemedim 😁

• BLUE bunu yanıtladı.

zuku j’ador evet iyi digerini denememistim

Moonlight_ zaten bana birden fazla lazım hepsini deneyeceğim. Abim kendine parfum alacakmış sende bunlardan istediklerini söyle alayım sanada dedi ondan bu liste 😁

BLUE ohh ne güzell 💃🏻😁
            Tabi herkesin tarzi farkli ve her parfüm herkesde ayni kokmuyor ama en Favorim my way 😍

BLUE aslında bu resimde olan parfümlerin çoğusu beğenilmiş seçilmiş parfümler param olsa hepsini alırdım

BLUE Chloe gül kokar, mis kokar. Öneririm. Kristal noir ağırdır ama sık kokudur

La vie est belleyi 2 sene önce orijinal kullandığında çok sevmiştim. Ama muadilleri ckinca herkes kullanır oldu şuan midemi bile bulandırıyor. Kalıcıdır; ama Şekerlidir. Pek tavsiye etmem

BLUE Armani code eh işte
            Lacoste pink kullaniyordum bu çeşidi belki yakındır
            Burberry classic güzel ama bana göre kış kokusu
            Lancome hypnose seveni çok ama bana bir süre sonra tütsü kokusu geliyor
            Armani si ferah güzel
            Jean paul bana agır geldi sevemedim
            Dior j’adore buda güzel
            Chanel chance ben sevmedim sanki şekerimsi bi koku
            Victoria secret bombshell yoğun çiçek kokusu halen şişe yarım arada kullanırım

BLUE Abim kendine parfum alacakmış sende bunlardan istediklerini söyle alayım sanada dedi ondan bu liste

Kıymetini bil madem sanada alacak😁 Bizde ancak indirimledi koşturuyoruz gıdım gıdım sıkıyorum neyseki kokular kalıcıd çabuk uçmuyor yoksa para dayanmaz😅😅😅