fistik_ezmesi Kızlar 3 aydır her adet bitimi sonrası ( ⅔ gün sonra ) kan leke gibi geliyor. Snrw kendiliğinden kesiliyor hiç Boyle olamadı. 3 aydır Boyle neden olabilir varmı bu durumu yaşayan?
fistik_ezmesi yavuzzzzzz az kan ama böyle kan ve beyaz akıntı beraber. 2 gün oluyor geçiyor . Doktora gitmeye gerek görmedim sizin ne zmndır Boyle gttnzmi doktora
yavuzzzzzz fistik_ezmesi bende öyle gitmedim doktora düşük yapmıştım aldı ay önce ondan dolayı sandım
prenslerinannesi Benimde öyleydi kadın doğuma gittim polikistikover kisti varmış o yüzden kanama olurmuş bı kadın doğuma gitmenizi tavsiye ederim
yavuzzzzzz prenslerinannesi aa bende de başlangıcı vardı geçen yıl sanırım arttı çenede kıllanma var çünkü ama adetim düzenli
fistik_ezmesi prenslerinannesi ben sanki yeniden adet olmuş gibiyim ilk kez böyle oldu. 🥺🥺 Randevu yok 26 hazirana var aldm. Napacam
prenslerinannesi Bı gitmenizi tavsiye ederim erken gitmek her zaman iyidir benimde tuylenmem çok oldu artık eşimle dalga geçiyordum beraber trasa gidelim diye 😆
prenslerinannesi 3 ay kullanmam için ilaç verdi şuan ara kanama gibi lekenmem olmadı çok şükür adetimde düzene girdi