- Düzenlendi
Neden buraya yazdığımı da bilmiyorum ama sanırım biraz rahatlamaya ihtiyacım var.Yaklaşık iki saat önce her zaman gittiğim parka gittim kitabımı alıp.Ara sıra giderdim ama son günlerde fazla gitmeye başladım çünkü kahvemi alıp oturmak ve o arada kitabımı okumak beni çok huzurlu hissettiriyordu.Tabi bu güne kadar…
Kitabımı okurken oturduğum banka bir adam geldi ve oturdu ben okumaya devam ettim sonra bana sorular sormaya başladı kaç yaşında olduğumu ne iş yaptığımı.Rahatsız oldum ve kalktım başka banka oturdum adam yine geldi beni rahatsız ettiğini söyledim hiç oralı olmadı.Beni birkaç kez gördüğünü ve tanışmak istediğini söyledi ben de evli olduğumu ve daha fazla rahatsız etmemesini söyledim (evli olmasam da bişey değişmeyecekti o an başımdan savmak istedim)..
Duyduğum cevap karşısında irkildim
Alyansını görüyorum benim için farketmez numaramı vereyim ben seni arayamam ama sen istediğin zaman ara dedi…
Ne diyeceğimi bilemiyorum inanın parkta dahi güvenli değiliz artık bu pis zihniyetli insanlar her yerdeler..
Çocuğumu getirdiğim parkta oldu olay ve o an çocuğum da yanımda olabilirdi..Çok üzgünüm çok kötü hissediyorum kendimi…