• Muhabbet
  • kız bebeğin altını baba değiştirir mi?

zattad bence değiştirmemeli neden diye sorarsanız evet eşime güvenim sonsuz bu konuda ama nefis bu sonuçta neler duyuyoruz. Burda bı arkadaş post açtı hatta okudunuz mu bilmiyorum eşi kızına neler yaptırmış kanım dondu okuyunca o yüzden hiç güvenemem o konuda kendim değiştirdim öylede yaparım her zaman heleki kız çocuğu olunca konu daha hassas oluyor

Sevde_20 tam hatırlayamıyorım post sahibini ama eşi kızının cinsel organına bakıp bu az orospu olmaz gibi bşy demiş. Cinsel organına elletiyormuş çocuğuna kadın da boşanma davası açmış .

zattad bence anne değiştirmeli tamam o da babası ama gerek yok o da başka konularda yardımcı olur illa herşeyi ortaklaşa yapıcaz diye bi kaide yok bence😅
    bu benim fikrim

zarifhanim şu ana kadar okuduğum en en en en mantıklı yorum 👏🏻👏🏻👏🏻
    Özellikle sizden bunları duymak çok değerli ❤️

zattad çok saçma bir post olmuş bu gerçekten. Bir baba neden kızının altını değiştirmesin ki? Ne için yani ? Benim eşim sürekli değiştirir. Bu zihniyette olan herkes art niyetlidir. Böyle bir post açmanda senin o düşüncede olduğunu gösterir. Benden sonra en güvendiğim kişi eşimdir. Eşime güvenmeseydim tabi ki çocuk yapmazdım.

zattad erkeginkini de annesi degistirmesin o zaman😀 Bence uygun. Kızım 4.5yasinda eşim altını da değiştirdi. Şimdi banyo da yaptırıyor, giydiriyor. anne baba fark etmez bence

luppocuk bütün babalar böyle değil o sapık yüzünden herkesi aynı kefeye koyamazsın

gizew Çok teşekkür ederim ❤️ çoğu kişi hastalıklı sapık babaların haberlerine bakarak kendi eşlerine kıyasla yanlış düşünüyor. Ben bir insan eşine baba olarak böyle bir şeyi yakıştırıyorsa ondan çocuk dünyaya getirmemesi taraftarıyım.

8 gün sonra

Cicikiz sonuçta oda anasından günahsız doğdu sapık olarak gelmedi dünyaya kimin ne olduğunu da bilemeyiz ben bütün babalar sapık sakın çocuk bırakmayın demedim tedbirli olmak şu devirde boynumuzun borcu oldu artık internet beş yaşında çocuğun elinde ben koca insanım günümün büyük çoğunluğu bilgisayar başında geçiyor iş için benim bile önüme saçma sapan şeyler düşüyor bazı zamanlar çocuklar bilinçsizce merak ederek araştırarak öğreniyor biraz herkesin gözünü açması lazım yaşadığımız şeyler var ki konuşuyoruz hiç ağzı yanmamış birine sıcak süt vermekle yanmış birine vermek bir olmaz rabbim korusun bütün evlatlarımızı