• +18
  • Uzun bir aradan sonra

Çok mutluyum size de anlatmak istedim. Bebeğim bu akşam erken uyudu artık uykuları da güzel geceleri hep uyuyor. Eşimle de epeydir birlikte vakit geçirememiştik. Sıcak olduğu için balkonda yatıyoruz. Balkonda birlikte olduk çok zevkli ve heyecanlıydı. Bir farklılık oldu ben de orgazmı yaşadım gerçekten rahatladım. Farklı yerler denemek gerekiyormuş demek ki. Sizler farklı olarak nerelerde yaptınız?

mavisss0 balkonda gercekten mükemmel oluyor 🤌🤌🤌🤌 eşim komsular duyar olmaz ayaklarina yatti basta ama sonra hop atladim uzerine bisey diyemedi istemem yan cebime koy yapiyormus yani 🤣🤣🤣

Oluyorumanlasana yaa birine yakalanma korkusu ne olacak ayy büyük bi çiftliğimiz var orda eşim tek başına çalışıyordu ve kek yaptım çay demledim bindim arabaya gittim yanına çay içtik fln işine geri döndü hayvanlar yanmasın diye gübre temizliyo neyse traktörün girmediği yerler kalmış dedim ben çekerim yardım ediyodum bide işi bıraktı geldi tuttu kolumdan evin altı ambar değilde bodrum gibi orqyq odun kömür tarlaya atılan kimyasal gübre arabaların traktörleri mazemelerini koyyoz attı beni torbaların üzerine işi pişirdik ama korkuyozda her yer kamera biri izlediyse ya oraya girdiğimizi fln tam iş bitti bide araba sesi duydu nasıl toparlandık nasıl çıktık korkudan altımıza edecez kaynanamla kayınbabam bahçe sulamaya gelmiş oçlar az daha bekleyemediler sqnki ve günlerce aklımdan çıkmadı ya kb kameradan gördüyse girdiğimizi diye