• Astroloji
  • Falıma bakabilecek birileri var mı 🥰

engin esiniz tarafın da öyle bi büyük bi sey degil

Dogru

engin biri kalbinizi cok kırmış ve sonrasın da pisman olmuş

Dogru 🤣

engin esinizle baslarda cok problem yasamıs ama bunları suan biraz daha asmıs durumdasınız esiniz eskiye göre size karşı daha anlayışlı daha sakin ama bi ara esinize karsı güvensizlik hissetmişsiniz

Dogru 🤣🤣

engin yakın zamanda bi doğum günü kutlaması olabilir

Dogru 😅

engin beyaz tenli renkli gözlü biri

Su an aklima gelmiyor bakalim 🤨

Moonlight_ bi kac yerde yollarınız var ailenizle beraber tatil yada düğün icin sehir dısı bi yere gidebilirsiniz orta yaşlı kapalı bi bayan sizin icin dua ediyor annenizdir büyük ihtimal sürekli gözü üstünüzde ♥️

engin evet ailemle bi kac gün tatil planimiz var insallah 🙏🏻 canim annemdir o uzakta olsa gözü kulagi hep bende sagolsun😍❤️

engin hayır hayır son kez deme 🥹🥹 ben nolucam ya (bana da bakabilir misiniz 🥹🙏🏻)

engin ben gönderiyorm burdan fal perilerimi çok heveslendim 😂 kırmayın beni de

Oluyorumanlasana Son zamanlar da aile bireylerden birine sırtınızı dönmüs yada döneceksiniz esinizin ailesinden biri sanırım sağda solda arkanızdan konusan hafif kilolu esmer kısa boylu bi bayan var onun söylediği bi kac sey kulağınıza gelecek sizde ona kırılacaksınız esinizle bayağı şiddetli geçimsizlik yaşamışsınız bu iki tarafın ailesini de oldukca etkileyip hırpalamış karsı karsıya duran iki grup var arada bi güven problemi oluşmuş bi iki yerde anahtar var ev araba değiştirmeyi düsünüyor musunuz bilmem ama o olabilir yada iş üstünüzde büyük bi yük var bi seyin borcu olabilir yada biri sizden yüklü miktarda borc isteyecek kurdele var bi kız çocuğunuz var sanırım yada yakından birinden kız çocuğu haberi alabilirsiniz kuşlar var bi iki yerde iyi haber alabilirsiniz bu aralar bi adağınız var mı adak adamıs ama unutmuşsunuz sanırım akrep var esinizin yada sizin burcunuz olabilir mi bilmiyorum yollarınız var ama kapalı gidemiyorsunuz maalesef size akıl veren aklınıza girmeye çalışan biri var ona dikkat edin ♥️