• Astroloji
  • Falıma bakabilecek birileri var mı 🥰

@engin
Oglumdan cekebildigim kadar cektim her yönden 🤣🤣

Moonlight_

Sizde de sağlık sorunu gözüküyor ama bu hane dışında ya sizin aileniz de yada esiniz tarafın da öyle bi büyük bi sey degil ama biri kalbinizi cok kırmış ve sonrasın da pisman olmuş gibi esinizle baslarda cok problem yasamıs ama bunları suan biraz daha asmıs durumdasınız esiniz eskiye göre size karşı daha anlayışlı daha sakin ama bi ara esinize karsı güvensizlik hissetmişsiniz sanırım yakın zamanda bi doğum günü kutlaması olabilir biraz etine dolgun hafif esmer gibi bi hanımefendi elinde pasta var mum üflüyor elinize ufak tefek kısmetler gelecek biri sizi şaşırtacak bu konuda beyaz tenli renkli gözlü biri var mı etrafınız da komsu yada yakın akraba bu kadının da size ufak tefek zararları olabilir arkanızdan konusma biriyle aranızı bozmak gibi bi iki yerde temiz göz yaslarınız var 😊

engin esiniz tarafın da öyle bi büyük bi sey degil

Dogru

engin biri kalbinizi cok kırmış ve sonrasın da pisman olmuş

Dogru 🤣

engin esinizle baslarda cok problem yasamıs ama bunları suan biraz daha asmıs durumdasınız esiniz eskiye göre size karşı daha anlayışlı daha sakin ama bi ara esinize karsı güvensizlik hissetmişsiniz

Dogru 🤣🤣

engin yakın zamanda bi doğum günü kutlaması olabilir

Dogru 😅

engin beyaz tenli renkli gözlü biri

Su an aklima gelmiyor bakalim 🤨

Moonlight_ bi kac yerde yollarınız var ailenizle beraber tatil yada düğün icin sehir dısı bi yere gidebilirsiniz orta yaşlı kapalı bi bayan sizin icin dua ediyor annenizdir büyük ihtimal sürekli gözü üstünüzde ♥️

engin evet ailemle bi kac gün tatil planimiz var insallah 🙏🏻 canim annemdir o uzakta olsa gözü kulagi hep bende sagolsun😍❤️

engin hayır hayır son kez deme 🥹🥹 ben nolucam ya (bana da bakabilir misiniz 🥹🙏🏻)

engin ben gönderiyorm burdan fal perilerimi çok heveslendim 😂 kırmayın beni de