esmanurr Eşime ne zaman kek yapsam baton kalıptaki kekten ister ne zaman yapsam hep kavga çıkar çok büyük kvga değil ama çok saçma bir sebep yüznden kavga ederiz neden hep keek yaptgmda olyor anlmş değilm 😂😵💫
esmanurr perimasali802_ hayır ya keki kendi istyo zatn yap die ne zaman kek yapsam evd kavga çıkıor ne alakysa onu farke ettm
esmanurr perimasali802_ yok ya krkmi çok beğenir kekle alaksı yok çok saçma konşardn çıkyo o ksyo genelde ben küsmem hiç
esmanurr Moonlight_ kız görmcem hediye verdi sadce o kalıptan yapınca oluo bugn eşime de dedm oda biraz şüphelendi ne alaka feln dedi sonra😂😂😂
Meraktan esmanurr başka kalıpta dene unuttur o kalıbı at gitsin hem keki isteyip hem begenip sonra saçma konudan kavga çıkması hayra alamet gibi gelmedi😁
Moonlight_ esmanurr aaa bide görümce vermis bence sen bu kalibi Yak gitsin esinede bulamiyorum yer yarildi yerin dibine gitti sanki de baska kalipta yap 🤣
ladymomm esmanurr oooooğ at çöpe at 😂 47743 tane kör düğüm yap poşete sonra salla çöpe kurtul ondan 😂
esmanurr Moonlight_ kız görmcem çok iyidir namazlı abdestli zaten kendisi amcamın kızı da oluyor 😂😂🤣🤣
Moonlight_ esmanurr ama askim kendin diyorsun o kalipta yapinca böyle oluyor diye bilemedim yaniiii kurtul gitsin o kaliptan bak benden söylemesi😳🤣🤣🤣