arman flankes serklajlımısınız, son haftalarda doktor kendi açıyor diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim, beklemeden bir arayın isterseniz
flankes Ask_hosmus evet canım İlk doğumum üzerinden 5 yıl ikinci doğumum üzerinden de 3 yıl geçti şuanda da 33 haftalık hamileyim şaşırdım kaldım zaten çok çekmiştim dikişlerden
Ask_hosmus flankes 3 yıllık dikişin iyileşmedi mi peki yani ip geldi elime demişsin ama belki iç çamaşırın ipi olabilir
perimasali802_ flankes üçüncüye hamilesin ve ikinci doğumunda olan dikişlerin mi var böyle olmasi imkansız gibi beni aydınlatır mısın
flankes Ask_hosmus evet 3 yıllık dikiş çok saçma değil mi böyle bir şey olabilir mi şaşkınım 🤷 iç çamaşırım değil canım eminim sanırım iç dikişim açıldı öncesinde geriliydu baskından karnım bu sefer çok şişti önceki hamileliklerim de bu kadar olmamıştı
flankes perimasali802_ çok ilginç demi bende şaşkınım 🤷 beni çok kesti dikerken de uzun sürdü çok çekmiştim dikişlerden sanırım iç dikişim açıldı🤔ilkinde 60 gün üzerine oturamadim zaten ikinci de de daha fena olmuştu😔 doktora gidince daha iyi anlaşılır. ben sezaryen doğum yapmak istiyorum dikişler şimdiden açıldı vay halime
perimasali802_ flankes ilk defa duydum ben, gidince bna haber verirmisin,bnde sadece dikiş olan yerlerim aciyordu sadece 🤔
flankes perimasali802_ ilkler hep benim başıma gelir 😄 tamam canım yazarım ne zaman açıyordu ne kadar sürede geçti senin canım
perimasali802_ flankes 30 haftalarda ağrısı ve iğne batar gibi ağrılarım oluyor su Bebek aşağı kaydikca ağrısı sızı çok olurdu ya 🥴
flankes perimasali802_ bebek büyüdükçe aşağıya baskı olduğu için o ağrı sızı oluyor maalesef onu ikincide de çekmiştim
perimasali802_ flankes sende dikiş kalması beni şaşırttı ya 🤔bnde dikiş olan yerlerim oyle oluyordu hata enfeksiyonum da vardi doktorum oda olabilir demişti
flankes perimasali802_ afedersin makatta kadar kesi attı İlk doğumumda hata dikemedi baş hemşire uzman doktor geldi dikti ikinci de daha da kötü oldu panikle kesiyi atı ve çok uzun süre dikti tekrar tekrar dikti cataldayken demek ki iyi dikilmedi diye düşünüyorum
perimasali802_ flankes çok derinden mi atilar naptilar ya 🥺 Rabbim yardımcın olsun canım benim sağ salim kucağına al bebeğini
perimasali802_ flankes üçüncü doğumun zaten dikiş atilmaz,bnde atılmadı hiç sendede inşallah rahatlıkla doğumun olsun inşallah 🤲🫂
melishanim flankes yan canım çok tuhaf ben de normal doğum yaptım içten dıştan makata kadar yırtıldı ama dikişlerim 40 günde eridi yani erimeyen dikiş olduğunu düşünürsek 3 yıl mı kalmış anlayamadım ya 🤷♀️
flankes melishanim söylediklerinde haklısın, ama başka ne olabilir bilmiyorum ki 🤷 dikiş ağrısı çekiyorum ve aynada baktim elim değdiği zaman dikiş düğümü olarak anlıyorum yarın doktora gidince daha iyi anlaşılır