Hadi kızlar yaz geldi du diyetine giren var mı benimle ben başlıyorum. Tüm videolar izlendi
Yeminler edildi
Sözler verildi
İlk hedefim 1 gün

1. Hedefim 3 gün
    Yapabildiğim kadar yapıcam
    Sadece yemek yemeyeceğiz durmuş bi kilodayım ve böyle bi şey yapmazsam gitmeyecek gibi 🙈

esmermelek ben 56 saat dayanabilmistim gelin diyeti adi altinda iki ayin icine isvec diyeti su diyeti 2-3 tane detoks sigdirip 16 kg vermistim😅😅😅 simdi o motivasyonum yok ama bi gun bile yapabilecegimi dusunmuyorum

esmermelek ben de bu sabah sıvı diyetine başladım ama şöyle yapıyorum;
      1 muz
      Yulaf 4 yemek kaşığı
      Yoğurt 4 yemek kaşığı
      Tarçın yarım çay kaşığı
      Kakao 1 çay kaşığı

Bunları smoothie şeklinde hazırlıyorum. Sabah ve akşam yemeği olarak tüketicem. Gün boyu kalorisiz içecek tüketebirim.

Bunu 1 hafta uygulayıp midemi küçültmeyi hedefliyorum. Daha sonra 1 öğün smoothie bir öğün protein tüketerek istediğim kiloya ulaşıncaya kadar devam edeceğim 🥰

esmermelek ya bi yerde okumustum bir süre bir şey yemeyince vücut kendini kıtlıkta sanıp yağ yakmayı durduruyormuş doğtu mu ben o yüzden bu diyeti yapamadım 😅

esmermelek yarin baslayalim bugün bisey yedim valla ses cikmayinca 🤣🤣🤣🤣

Moonlight_ olsun sen bildiğin yoldan devam et böyle diyetlere girme 😂😂😂

Sutlucikolati aynen öyle kendini koruma altına alıyor o yüzden şok diyetler doğru değil. Kısa zamanda güzel sonuç verse bile sonrası için kalıcı olmuyor maalesef

ladymomm benim spor hocam yanlis demis ozaman kiz bana dedi yedigin seyi yakar mesela ama mesela aralikli ourcta uzun süre ac kalirsan bisey yemedigin icin yakacak bisey bulamayinca yag yakar yedi 🙈🤣