Moonlight_ aşkım aralıklı oruç öyle evet. Onda yeterince besin alıyorsun her şeyden önce sağlıklı besleniyorsun ama bunun gibi şok diyetlerde besin olarak zengin beslenmediğin için vücut kendini durduruyor ve mevcut yağları koruma altına alıyor. O yüzden her zaman en ideali yiyerek ve hareket ederek zayıflamak tıpkı aralıklı oruç gibi 🙈😂

ladymomm tamam dogru biliyormusum ozaman 🤣 ipler koptu bende bu postta 😅😅😅

esmermelek ben normal diyete girdim paketli gıda ekmek hamur işi şeker tüketmiyor akşam da birşey yemiyorum bol su spor.

esmermelek nasıl yapacaz hiç yemek yemicez sadece su mu içeceğiz bilgi verebilirmisin

Sutlucikolati ayy dimi yaaa 🥲 ama şunu anladım eğer cidden güzel bir vücut istiyorsa insan diyetini kendisi bir şekilde yapsa bile sporu özel hocayla salonda yapacak net. Yok arkadaş o kadar spor yapıyorum yine de istediğim sonuca tam varmış değilim

4 gün sonra

Sutlucikolati yok yok sen evde spor yapmaya devam et 😂😂 bak ben sporla ve diyetle 81 den 59 lara düştüm. Hamilelik kilomdu bu arada, hayatım boyunca hiç 59 u geçmemiştim 🥲 ama çok şükür şu an yine evlendiğim kilodayım sadece doğumdan dolayı vücut eskisi gibi sıkı değil o yüzden spor salonu dedim. Oradaki aletlerle ve doğru yönlendirme ile sıkılaşma olayı da kolay olur evde biraz zaman alıyor o kadar 🙈

ladymomm Allah’im şu kilolara bende gelebilsem 🥲 sabahlari kahvaltı hazırlamaya çok üşeniyorum aslında granola gibi hemen hazırlanacak bir şeyler arıyorum 🤣

Sutlucikolati sabitlenen diyet postunda aralıklı oruç listesi paylaştım. 2 liste var, 3 er gün yapıyorsun. 1 tane listede senin istediğin şekilde kolay kahvaltı tarifi var bak istersen ❤️

Moonlight_ girmemiş uygulamaya napim merak ettim😂 birde gaz verdi o kadar yapalım edelim önce iki gün sonra çok gün yapcam demiş dkdkkddk