Kızlar hayırlı geceler
Herkesin korkulu rüyası olan erken boşalma ve sonrasında ereksiyon sorununu bizde yaşıyoruz maalesef ..
Regl oldum adamın zımba gibi olması gerekirken tık olmadı hemen boşaldı ve ikinciye kesinlikle başlayamadık maalesef Dr a gitmeyi reddediyor aktarlarda satılan zararı olmayan bildiğiniz bir cinsel performans artırıcı bitkiler macunlar vs varmı önerilerinizi bekliyorum 😚

Eşinizin bir şeye alerjisi olabilir o doğal dediklerimiz aslında yan etki çarpıntı Allah göstermesin kalp krizine kadar yolu var. Bence siz internetten araştırın bitki çaylarını deneyin, şerbetli tatlı deneyin vs vs. Aktardan alınan macunları vs ben hoş karşılamıyorum. Tabii yine de siz bilirsiniz.

Bal, pekmez, rezene çayı, ceviz, badem, kaju, lavanta, ve taze kekik çayı. Ben biraz araştırdım sizin için umarım yardımcı olabilmişimdir…

Baybymom benim eşimde bu konuda aynı içinde en fazla iki dk kalabiliyor tam ben zevk almaya başlıyorum o boşalıyor ve ikinciyi ben isteseöde yapamıyoruz böylece ben hiç bir şey anlamıyorum malesef

Baybymom hepsi buradadan epimedyumlu macun al boşalmasına rağmen inmedi 🤭yorumları da var bi oku. ama 2. Yapmadık oda ayrı tabi😒