Kızlar kaynım yeni nişanlandı eltim benden küçük kaynım iki yaş büyük bundan bir ay önce nişan yaptık eltimle daha yeni tanıştım birbimize numaralarimizı verdik ama o beni aramak yerine eşimi aramayi tercih ediyo arasın bişey demiyorum ama eşimin numarası onda olmadığı halde kaynimdan almış ve onu arayıp onun telefonundan benimle konuşuyor eşimle konuşuyor hani benide arayabilir demi mesela ben hiç kaynimi gerekmediği sürece aramam bilmiyorum ben mi fazla abartıyorum yoksa o mu mesafeli duruyo anlayamadim sizce gereksiz kuruntu mu bu
Elti meselesi ben mi abartıyorum
asafmomy söylesene eşimde numaran yok cnm beni ara sen de
Oluyorumanlasana canım demesin canım fazla oldu 😅
gizew arama kocamı yelloz diyecek halı yok ahahah önce söylesin laftan anlamazsa böyle desin😁
Oluyorumanlasana yanlış anlar diye söylemek istemiyorum ama takipteyim bakalım amacı ne
Oluyorumanlasana yelloz da abartı oldu ismiyle hitap etsin 😂
Oluyorumanlasana hahahja Allah’ta seni güldürsün 🤭😁
- Düzenlendi
asafmomy bence aileler bi araya gelince sende numaram var ama unuttun herhalde (kocanin adi neyse iste) sürekli … Abini ariyorsun de 🤣 eger he unuttum ya da yok derse dur ariyim seni kaydet de bakiyim de gostersin telefonu aa bak kayitliymis iste de
Sutlucikolati aslında yapılabilir zaten nişan boyunca bir garip bakıyordu bana hey Allahım ya
Bence aile arasında böyle şeyler olabilir. Bende kaynım bekar evlense yine kaynımı ararım samimiyetimizden dolayı yani kardeşim gibi . Kızda eşimi ararsa sorun yapmam diye düşünüyorum küçük sonuçta anlamamış olabilir
asafmomy o da senin kadar ince düşünse böyle yapmazdı cnm boşver
yavuzzzzzz daha yeni tanıştık aile olmadık henüz eşimle samimi olmasına daha çok var başkası olsa kaynini aramaya çekinir bilmiyorum ya herkes kalbinin ekmeğini yer
Oluyorumanlasana dediğin gibi boşverdim yakın olursa ben daha yakın olurum ama.o mesafeyi seçerse umrumda olmaz
asafmomy pardon eltin ne alaka yani senin esini ariyor pardonda ben neyim burda benimle konusacaksa beni arasin kocamla ne alaka cidden. Ben olsam direk yüzüne derim sen hayirdir ne istiyorsun beni arasana neden kocami rahatsiz ediyorsun bana ulasmak icin diye. Ayyy slkmi neee yolarim onun sacini iyi ki benim eltim degil 🤣