asafmomy gizew daha 20 yaşında bu arada arar eşimi hal hatır sorar sonra ablayı ver der benden ötürü yani😒
gizew asafmomy aşkım evleniyorsa her şeyi idrak edebiliyordur kusura bakmasın kimse yaşa bakmam ben 😅
asafmomy gizew ama ben ona bişey yapmadım ki aksine gayet sıcak yaklaştım neden böyle yapıyor anlamadım
Sutlucikolati asafmomy bence aileler bi araya gelince sende numaram var ama unuttun herhalde (kocanin adi neyse iste) sürekli … Abini ariyorsun de 🤣 eger he unuttum ya da yok derse dur ariyim seni kaydet de bakiyim de gostersin telefonu aa bak kayitliymis iste de
asafmomy Sutlucikolati aslında yapılabilir zaten nişan boyunca bir garip bakıyordu bana hey Allahım ya
yavuzzzzzz Bence aile arasında böyle şeyler olabilir. Bende kaynım bekar evlense yine kaynımı ararım samimiyetimizden dolayı yani kardeşim gibi . Kızda eşimi ararsa sorun yapmam diye düşünüyorum küçük sonuçta anlamamış olabilir
asafmomy yavuzzzzzz daha yeni tanıştık aile olmadık henüz eşimle samimi olmasına daha çok var başkası olsa kaynini aramaya çekinir bilmiyorum ya herkes kalbinin ekmeğini yer
asafmomy Oluyorumanlasana dediğin gibi boşverdim yakın olursa ben daha yakın olurum ama.o mesafeyi seçerse umrumda olmaz
Moonlight_ asafmomy pardon eltin ne alaka yani senin esini ariyor pardonda ben neyim burda benimle konusacaksa beni arasin kocamla ne alaka cidden. Ben olsam direk yüzüne derim sen hayirdir ne istiyorsun beni arasana neden kocami rahatsiz ediyorsun bana ulasmak icin diye. Ayyy slkmi neee yolarim onun sacini iyi ki benim eltim degil 🤣
Medusa Moonlight_ sen hayirdir Burdan sonrasını o kadar hararetle yazmışsın ki, oturduğum yerden hissettim ahhahahshdh
kizatasozu Moonlight_ yürü be moni seni tutani ben tutarım eklemek istediğim çok şey varda sinir hucrelerimi aktiflemdirmek istemiyorum sonr peşimi bırakmıyorlar çünkü 🤣
perimasali802_ asafmomy çok saçma eşini araması ve Yeni gelin sonuçta bu kadar olması bana göre Uygun değil sonuçta senin tlfonun var yani ordan arar konuşur sninle
Moonlight_ asafmomy bencede olmasi hem devam ne ?? Bi dahaki aramasinda ver agzinin payini hadsiz sey daha dün bir bugün iki hayirdir kocami ariyor ya ben varken ayyy sinirlerim tavan yapti 🤣
perimasali802_ asafmomy bnce mesafe koydur yani bizde hala konuşulmaz yani gerekmedikçe tâbi,herkesin yaşam tarzı farklı ama bu kadar değildir diye düşünüyorum