ladymomm dertlimommy duygusal olarak iyi bir dönemden geçmiyor olabilir misin? İçindeki düşünceler çok fazla baskın geldiği için o ana kendini veremiyor olabilirsin belki.
Coolness dertlimommy kendini ilişkiye versen tadını çıkarırsın aslında, olumsuz düşündüğün için böyle, seksle ilgili bi travma, seni üzen bişey mi var ki. İstemediğin şey ne onu bulmaya çalış
dertlimommy Coolness seksle ilgili bi travmam yok hep böyle değildim ama şu ara genel olarak iyi değilim
dertlimommy perimasali802_ 1 yaşında ondan sonra sürekli sallantıdaydık ama hiç sevişirken ağlayacak duruma gelmemiştim üstelik çok kötü şeyler yaşadık onları atlattım şimdi hiçbir şey yok yine de olmuyor
perimasali802_ dertlimommy bnce zamana birak her ne yasadiysan ve ilişkide zevk orgazm vs gibi düşünme akışına bırak ve bebeğini birakabilecegin bir yer varsa bırakıp eşinle biraz vakit gecirebilirsin
dertlimommy perimasali802_ maalesef anca memlekete gidince ailelere bırakıp dışarı çıkıyoruz onda da çay kahve işte
Firstladyy Tiroid ve hormon değerlerine baktırmanı tavsiye ederim.. ondanda kaynaklanıyor bu gibi durumlar
guzelanne dertlimommy belkide biraz heyecanlanmak istiyorsun.Olay göreve dönmüş gibi hissediyorsun.Farklı bi ortamda yapmayı deneyin.Pijamalarını at üstünden saten ip askılı dantelli takımlar giy tanga giy mini etek mini elbise giy.Hatta eşin izin veriyorsa dışarıdada giy eteği elbiseyi.Kendine güvenin gelsin arzulandığını hisset.Erotik film izle yalnız başına önce.Kendini oradaki kadının yerine koy güzel bi mastürbasyon yap zevk alabildiğini gör.Kadınsın ihtiyaçların var bunu anlamanı sağlar bu yaptıkların.Sonra eşine yönel onu yönlendir ne yapacağı konusunda.
dertlimommy guzelanne ben normalde de tanga vs bol bol giyerim zaten ya da ne bileyim etek bikini bu dönemde zaten giyiyorum mastürbasyondan da mesela zevk almıyorum gerçekten çıldırıcam söylemesi ayıp vibratör aldık ondan da zevk almıyorum çok üzülüyorum artık bu hayat nasıl geçecek böyle
Bubenimoykumm dertlimommy bence sexten önce sıkı sıkı sarılmalı öpmeli koklamalı ten teması ile dolu bir gece geçirmelisiniz. Duygusal anlamda sarılmaya sevgisini hissetmene ihtiyacın var.
dertlimommy Bubenimoykumm bunu eşim yapmak istiyor ama bedensel olarak hiçbir şey hissetmediğim için çok sıkılıyorum öpüşürken canı sıkılır mı insanın benim sıkılıyor
busbutun dertlimommy ay bende aynıyım ya hamileyim ama ben ona veriyorum hayır normalde de pek istekli değilim yani aslında gündüz bi ara geliyor da akşam eşim gelince pilim bitiyor ondan mı bilmiyorum doğumdan sonrasını çok merak ediyorum nasıl olacağım acaba
dertlimommy busbutun ben eskiden çok istekliydim hamilelik ve lohusalıkta yaşadığım problemlerin beni bu noktaya getirdiğini düşünüyorum