_sema Ahaha mutlaka birinden biri döner 🤣🤭
Çok merak ediyorum
kleopatranizzz hadi bakalım bugün fal bakma günü 😂😂
_sema ay evet forum fal postlarıyla dolu,tövbeli olmasam bakardım hemencik zor tutuyorum kendimi 🤣🤭
kleopatranizzz patlarsın birinde 😂😂
_sema Valla çoğunlukla girmemeye çalışıyorum ama umarım tövbemi bozdurmazsınızz🤣🤣
kleopatranizzz bana boza bilirsin😂😂 baktın o kadar ufak bişey😂😂
_sema Ahahha girme kanıma girmee bu işin piri @llanjalee görünce bakacaktır🤣😅
kleopatranizzz girsem kanına ne olacak ki 😂😂 çok merak ettim uyuyamam 😂😂
_sema Ne mi olacak tövbem bozulacak ve ben yine o batağa düşüp her kahve telvesini delicesine yorumlayacak günahımdanda nasibimi alacağım daha sayayım mı? Jgkgkhkkhkh
kleopatranizzz arkadaşı hiç tanımıyorum 🙄
etoile tanımadıklarına bakmıyor musun etoo🤣🤣
kleopatranizzz kleoo hayatımda hiç fal baktirmadim. Sor jaleye herkes falına baksın diye rica minnet yazarken bir kez jaleye bak dedim mi😶 demem çünkü çok büyük günah şirk şirk 😉 din kültürü ve ahlak bilgisi dersimiz bitmistir. 😜😂
llanjalee kız bu replik bunun için değil 😂
kleopatranizzz saat 2 ben yorumu yanlış anlamışım😜 yarın Pinterest pikniği yapacağım diye aşırı yoruldum anlamam guclesti 😂😂😂
etoile Gerçekten çok haklısınız hocam, vakti zamanında benimde bakıp baktırdığım oldu fakat günahımdan geri dönüp tövbeler ettim, yolundayız hocaağğmm😅😅
etoile oooo fotoğraf isteriz isteriz isterizz🤎
kleopatranizzz daim olsun canım evladım 😅
kleopatranizzz fotomuuu 😂😂 benim yerime bunu cevaplayacak çok kişi var 😂 mesela tombul @TombulHatun
etoile Olmadı mı 😅😅
kleopatranizzz bak benimkine degil baskasina bakarsan seni asla affetmem kleoooo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣