newmommy_ yarentoo ahshshs sanmiyorum hem ozensiz hem de diyet yemegi sonucta 😂🤭 sen cok iyisin ama kahvalti tabagini da gordum simdi motivasyonunu dusurmeden devam💪🏼💪🏼💪🏼 kilon kacti guzelim
yarentoo newmommy_ bende tabağa koymaktan başka ekstra inan ki bişey yapmıyorum 😁😂 kilom 70 di en son evde baskül yok tartılamıyorum ya
ladymomm yarentoo perimasali802_ newmommy_ perimasali802_ Beni 1 hafta böyle git gelli olarak kabul edin olur mu? 🥲 Yatılı misafirim var Pazar gününe kadar buradalar. O yüzden diyete de uyamıyorum, aktifte olamıyorum canlarım 🥹🌺 ama aklım her daim sizde. Lütfen, postu @newmommy_ aşkımın dediği gibi aktif tutun ve pes etmeyin. Fırsat buldukça geleceğim ❤️
ozlen Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza zaten diyetteyim ama birlikte yapınca daha istek olur 😅
perimasali802_ ozlen normalde tarti gunu ve güncelleme @ladymomm tarafından güncelleniyor Yani kendin listeni de eklemek istersen bizede fikir olur 💕
ozlen Canım ben bi kiste uygulamıyorum şuan kendim dikkat ediyorum ama olursa burdan bilgi alıp yapmak istiyorum
newmommy_ @yarentoo @amaniyibe @ozlen @Aglicaktabikolaymi @Cicikiz Kizlarrr diyet ne alemde ipleri gevsetmiyoruz dimii 🙃🙃 @ladymomm askim kayiplarda ama biz yine de devam edip aktif tutalim postu
ozlen newmommy_ yok canım ben bozmadım diyeti 1 aydır kendim yemekten kısarak bide sporla 78 73 e düştüm işte zorla
amaniyibe newmommy_ aynen devam harika bir pazartesi oluyor, yürüyüş yaptım, bebişim uyuyunca da spor inşallah 💪