ladymomm bende oyleyim ve toparlayamıyorum bir türlü sanırım okullar açılınca anca toplarim kendimi😄
Diyetlendimm 🧚♀️
newmommy_ çok gevşek 😬😬
ozlen sadece bir hafta dayan gerisi gelir 🌸
Bu sitem bu bir yıkılış bu bir sinir herşey mevcut
😬😬😬😬🧐🧐🧐🤔🤔🤨😡😤😒🤯😲 Duygularım darmadağın
Bacilarim gardaşlarim
Kilo vermişim aksine aynı kaldım üstüne 900 Gr almışım yaaa offffff bu Bayram bana iyi gelmedi
Uf kimsede moral vermiyor bna 😂 @ladymomm gel artik peteğim yalnizim
Aglicaktabikolaymi sıksak mı birazz zayıflasak güzelce☹️☹️
perimasali802_ oha ya şaka mı. Bacım annemdeyim ben napcam eve geçince greve girecem eşim de diyete girdi sıkı sıkı
perimasali802_ tartılma bacım merak etme bak bende tartı yok. Tabi bu kilo almış olduğumu bilmeme engel değil. Bende bı pantolon var 38 beden doğumdan hemen sonra o bile bana bol geliyordu şimdi kapanmıyor bile 😭😭😭😭
perimasali802_ bugün mağazaya gittim kabinde elbise denedim çok güzel oldu çalışan, abla sen çok güzelsin dedi, bı mutlu oldum 🥰😍 uzun süre bu cümleyi duymamıştım aksine evde aynaya bakıp ne kadar saldım kendimi diyordum beğenmiyordurm. Birde çarşaflıyım ya altından böyle birinin çıkacağını düşünmüyorlar hep bu tepkiyi alıyorum 😁😂🙈🥰😍
Hadi kızlar kendinize gelin tabaklar atın posta yaa aaaaaa @perimasali802_ @ladymomm @anonim9 @Aglicaktabikolaymi @newmommy_
- Düzenlendi
cayimin bitişi 😂 @yarentoo yemeğim hazırlanıyor
yarentoo ay verememisim bu ay almışim yaren 😬
yarentoo kuzum ben 72 lerden geldim ve şuan 66 da kalmışım
Her hafta tartilmiyorum tartim yok zaten sağlık ocağına gittim tartildim bugün zaten belliydi almışım ama ödem dir sandim 🥲
yarentoo yani bnde sni çarşafla görsem beklemem yani eminim güzel olmuşsun dur ya
Hep kendimizle barışık olmaliyiz 😍💐
perimasali802_ ayyy maşallah bacikom taaaa nerelere gelmişsin. Bu süre durur merk etme inşallah bu hafta başlarsın tekrar vermeye. Hareket berekettir 😁 bu arada benim kahvenin ortama giriş şekli 😍
perimasali802_ evet ya gözlerimin içinin güldüğünü fark ettim. Kendime daha fazla vakit ayırmaya karar verdim. Yüzümü düzenli yıkayıp kremleyince bile aşırı fark ediyor. 💅🏻💖
yarentoo ayyyy canim çekti ya 🙈
Ellerine sağlık canim afiyet olsun 🤗
yarentoo öncelik kendin ol kendini sev canim 😍
perimasali802_ oooo kim hazırlıyor yemeğini 🧐😍