ladymomm
Benim eşim de ben çalışırken bana öyle kıyaklar geçiyor ama o zaman iyi geliyor şimdi iş yok hareketli bir hayat yok valla çok zor Ya ben tempoya alışmışım ya her yaz saçma sapan oluyor benim için. Eşim bana dün tatili senin bünyen kaldıramıyor yazları da bir iş bul da çalış bari diyo 😅
Aşkım ben hiç sevmiyorum içsem de mutlaka yanında bir şey yemem lazım asla sade çay içemem 😅 ama kahve olsun lıkır lıkır içerim 😅

ladymomm
    7/25 karpuz mu yedin yeni evlenince naptın 😅
    Hangi meyve tok tutuyor söyle çabuk sjsjsjs
    Ama sen yapıyorsun ben yapmıyorum 😅

ladymomm
      Normal dolmalık biberle yapıyorum aşkım. Kurutulmuş biberle hiç denemedim 😅
      Bekliyorum 🤩

yarentoo 3 tane liste paylaştım ya onun her listesinde bir emoji var
      2 Gün ❤️
      2 Gün 🦋
      2 Gün 🍯
      Şeklinde listenin başında yazıyor 🙈

yarentoo
      Çok güzel yumuşatıyor ben hep öyle yapıyorum tek başına pişirdiğim zaman 🙈❤️

belladonna asla sade çay içemem 😅 ama kahve olsun lıkır lıkır içerim 😅

Bak bu konuda tamamen bende böyleyim 😅 Adam akıllı çay içmiyorum geçen haftadan beri. Sadece dün çayın yanına bir şeyler yedim diye güzelce içtim o kadar 🙈

Eşin işini biliyor 😂😂 ay bir şey dicem tatil zamanında maaş almaya devam ediyor musunuz?

belladonna
          Kalabalık olunca daha güzel oluyor yemesi sanki 😂 birde eşim doğrarsa yerim büyük bir zevkle ahahhaa galiba doğramaya üşeniyorum onu 😂
          Karpuza göre
          Şeftali, nektari, yeşil elma daha tok meyveler olduğu için bence daha doyurucu