newmommy_ ✅40 dk leslie yapildi ✅10 dk kol inceltme hareketleri yapildi ✅Sade turk kahvesi icildi yaninda iki hurma @ladymomm 🥰❤️🥰❤️
ladymomm newmommy_ O fasulyeyi şu an canım nasıl çekti anlatamam 😬😬😍😍 ellerine sağlık aşkım harikasın
newmommy_ perimasali802_ ayy ben de askim yaa hele yaninda bide bulgurla sogan olucak var ya uffff😋😋😋 ama bulgur noo simdilik en azindan🙅🏻♀️❌🥵
anonim9 ladymomm ahahshhsjd o böreği yiyecektim ben zaten illaa 😂 1 tane yemektense en azından oğlumun yarısını yiyim dedim ne vaaaar 😂😂😂😂😂😂
anonim9 @perimasali802_ @belladonna @ladymomm @newmommy_ @yarentoo Sabah yine mukk bı kahvaltı 😂😂 3 yumurtadan omlet yaptım eşimle paylastik. Yanına domates salatalık biber zeytin yeşillikten bı salata yaptım hepsi bır karışık olsun diye 😂😂😂 ekstra 3 tane siyah zeytin ekledim 🤫 Akşam kaçamak yapacağımı söylemiştim mangala gittik 😂 yarım ekmeğe yakın yedim 😂😂 2 şiş et bir bardak kolaaa 🤫🤫
perimasali802_ anonim9 yumurtadan soğudum ben 😁 Mangal a bisey diyemem ama seni peteğimle baş başa bırakıyorum @ladymomm
belladonna anonim9 Aşkım senin sabahlar güzel de bu akşam kaçamaklarını ne yapacağız 😅 Afiyet olsun 😋
ladymomm anonim9 Bak işini bilmiyorsun o bir bardak kola yerine yarım ekmek daha yeseydin yanına da 7 kaşık pilav 😜 kola yerine de ayran sjxjckks