Diyetlendimm 🧚♀️
ladymomm uygulamayı yükleyip şöyle bi göz atar atmaz en ihtiyacım olan postun karşıma çıkması jfkska bu bi işaret diyip diyetime dönüyorum🥲 bende zayıflamak istiyorum bende gezmek eğlenmek istiyorum bende bende💃 benimki emziren anne diyeti ama bu listeyle aynı resmen hemen evime döner dönmez başlıyorumm. Siz şuan kaçsınız 11 gün olmuş post açalı
ladymomm bayılıyorum sana ya süpersin yine off🌺
ladymomm evet aldım yenisini napayım ama alışamıyorum tabi
amaniyibe
Öncelikle hoşgeldin, umarım güzel ve eğlenceli vakit geçirirsin 🤗❤️
Bizim diyet postumuz bayramdan öncesine dayanıyor. O süreçten bu zamana kadar 13 kilo kadar verenler bile oldu aramızda 🧚♀️
Ben 64,40 ile başladım geçen hafta 58,15 kiloyu gördüm.
@newmommy_
@yarentoo
@anonim9
@perimasali802_
@Aglicaktabikolaymi
Bu arkadaşlar şu an diyet yapıp aktif olanlar. Aramızda diyet yapmaya devam edip sadece tartı günü sonuç yazmaya gelen arkadaşlar da var ❤️
@belladonna aşkım da diyet yapmadığı halde, her daim motive etmek için burada 😍
Aglicaktabikolaymi
Aşkım bu hafta hiç iyi değildim. Bu liste sanki bana iyi gelmedi 🫠
Aglicaktabikolaymi
Olsun canım benim önemli olan işini görmesi ve tabii ki burada, bizimle olman 🥹❤️
@newmommy_
@Aglicaktabikolaymi
@ladymomm
@perimasali802_
@anonim9
Kızlar Sabah erkenden yaptım kahvaltımı, atmak nasip olmadı buraya şimdi ara öğünümü yapıp Spor yapıyorum 💅🏻😍💖💝
yarentoo afiyet olsun bol eksilerin olsun canım 💕😘
ladymomm tam canım yazarim 😂
ladymomm Aşkım, spormu diyetmi daha iyi kilo vermek,ve sıkılaşmak için..
aykirikadin
Sporsuz diyet yaparsan zayıflarsın ama sıkılaşmazsın ve yağdan yakarken kastan da kaybedebilirsin.
Hem diyet hem spor yaparsan sıkılaşırsın, yağdan yakarsın ve mevcut kasını korursun ama bunda da protein alımı çok önemli. (kas için)
Hızlı sıkılaşmak istiyorsan da ağırlıklı antremanlar daha kısa sürede sonuç veriyor. O da 1 kg ile başlayıp alıştıkça 2-3-5 kg diye gidiyorsun. Kas oranım iyi, mevcut olanı korusam yeterli dersen 3 kilo üzeri çıkmamak iyi. Kas oranımda biraz artsın istiyorum dersen 5 kiloyla da çalışabilirsin ama bu kas dediğim şey gözümüzde canlanan kadar kaslı bir vücuda dönüştürmüyor tabii ki. O yüzden kadınlar 5 kiloya kadar ağırlık antrenmanı çalışsa, haftada 4 kere düzenli antrenman yapsa yeterli olur.
Yani diyet yapacaksan sporu da ihmal etme derim. Önce hafif sporlar yaparsın sonra yavaş yavaş dumbell kullanırsın zaten vücut 3 hafta içinde spora alışmış oluyor.
ladymomm hoşbuldumm şöyle bi göz attım da baya eğlenceli görünüyor ☺️ ben de ne kadar aktif olurum bilemem de haftalık yazarım güncel kilomu başladıktan sonra ❣️