yagmurum Uygun bir tablet arıyorsanız samsung a9 a9+ serilerine bakabilirsiniz. Ama geleceğe yönelik fonksiyonel kendi işinizi de görebilecek bir tablet arıyorsanız Samsung Galaxy S6, S6 Lite serilerinin 128 gb olanlarına bakabilirsiniz.
Ablam yeğenim için a9 aldı. Fonksiyonları görünümü çocuk için uygun ama 64 gb ileride uygulama boyutları yükseldikçe kasma yapabilir. Çocuklar da çok uygulama yüklüyor bunu da hesaba katmak gerek.
Ben 3 buçuk yaşındaki kızıma henüz tablet vermiyorum. Bir kaç sene sonra okula başlar da online derslerde lazım olur diye düşünerek ve o zamanlar da tablet fiyatları artar diye S6 Lite 128 gb aldım geçen sene. Gün içinde iş yaparken film dizi hep tabletten açıp izliyorum. Kalemi de var, çizim uygulamaları indirip kullanabiliyorum. Nakış pano yaparken şablon oluşturmak istediğimde işimi tabletten halledebiliyorum. Görüntü kalitesi, kullanımı, ekran boyutu, işlevi, bataryası, ses düzeyi ve hızından çok memnunum. Size de tavsiye ederim yani uzun vadeli kullanıp asla pişmanlık yaşamayacağınız bir tablet. Bilişim marketlerde iki ürünü de karşılaştırıp deneyip alabilirsiniz.