hellobabyy Kendi eşiyle aile yapısı böyle olan insanlar var ne yazık ki. Siz daha iyi tanırsınız tabi ama benim bir arkadaşımın eşi de buna benzer saplantılı. Örneğin başkasının eşinden bahsedecek olsa erkek ismi duymasına bile kızıyormuş. Ayşe’nin eşi, Fatma’nın nişanlısı diye bahsetmesi lazımmış. Özelden her muhabbeti eder eminim mesajlarını siliyordur o yüzden rahat konuşuyordur ama whatsapp gruplarımıza katılmıyor eşi kontrol ediyor katılmasını istemiyor diye. Ve resim atarsa o da tek gönderimlik atıyor. Hem galeriye düşmesin hem de bir daha bakmayalım diye. Önceden böyle değildi, evlendikten sonra eşiyle böyle bir hayatı kabul etti. Ben o yüzden sadece kendisi mesaj atarsa konuşuyorum. Selam verirken bu kadar detay düşünmek mental sağlığımı bozar çünkü. Arkadaşınız da galerinizde kalmasın diye veya tekrar bakıp durursunuz sanarak fotoğrafı öyle yollamış olabilir durumun 24 saat sonra silineceğini düşünerek karalamadan paylaşmıştır. Halbuki merakı olan ekran resmi alıp yine bakar yani gereksiz bir önlem olmuş velhasıl.