Kızlar her ayın 1 de kesin olurdum spiral takılalı 4 ay oldu hep düzenli oldum
Bu ay gecikti anlamadim ama çok sigara içtim stresli kaygılı bol ağlamalı bi bayram geçirdim boşanmadan döndük hala da stresli geciyor.
Sizce ben tarlusal almalı mıyım?
Eşim yeni işe başladı o yüzden hastaneye gidemem iki çocuğum var bırakacak kimse de yok bı akıl verebilir misiniz bende kalmadı artık gerçekten bıktım yaaaaa 🥺

Kızlar kimse yok muuuiii

lidyaaa__ spiral bende de aşırı kanama yaptı 20 gün leke şeklinde gelirdi çıkardım doğum kontrol hapı aldım o da kilo yaptı şuan geri çekilme ile korunuyorm tabi korunma sayılmaz ama kol implanti falan var onlari kullananlar memnun bakın isterseniz

Oluyorumanlasana Ben o kadar çok gebelik geçirdim ki hata bende gerçekten daha önce spiralle hamile kaldım 8 haftalıkken kalbi durdu, Mart ayında anomolik gebelik geçirdim prezervatif le korunuyorduk kürtaj oldum yine hamileysem gerçekten bosanicaz artık korunamiyoruz ya kafayı yiycem.
      Deri altı implanti devlet hastanesinde de var ama Dr hormon bozukluğu yapıyor bir daha gebelik bile olmaya bilir etkisi çok dedi bende spiral taktırdım ne bileyim başıma ne gelecek off offf

Oluyorumanlasana Yok aslında düşünmüyorum 4 yaşında kızım 2 yaşında oğlum var, spiralle de hamile kaldiysam artık yaapcak bişey yok demektir 😅
        Doktorum yumurta rezervin çok çok fazla korunurken de hamile kalabilirsin demişti demez olaydı 😂😂
        Eşim de diyor ben seni damızlık aldım 😅😅

lidyaaa__ aynı sorunu yaşıyoruz 3 aydır düzenli oluyordum geçen ay 2 gün gecikti bu ayda 4. Günde oldum pisikolojim bozuluyor olmayınca hemen karalar bağlıyorum kesin hamilemiyim diye. 😂😂

buket33 Offf ben de hemen öyle düşünüyorum 😅😅
            Ben tarlusala başladım hala da olmadım 🥲😂

Bubenimoykumm Teşekkür ederim canım sorduğun için.
            Evet baya zor bı dönem geçiriyorum. Eşimle yaşadıklarımızı aileme anlattım babam ayrılmamı istedi annem çocuklar var diye istemedi.
            Eşim sonra her zaman ki gibi çok pişman olduğunu söyledi özür diledi fln barıştık.
            Bunun için ayrıca bı post açıp anlatıcam fikirlerinizi almam gereken konular var. 🤗
            1 aydır şiddetli baş ağrısı baş dönmesi bacak ağrısı yaşıyorum bayramımız kötü kavgalı geçti bu süreçte çok ağrı kesici içtim günlerce yemek yiyemedim.
            Regl günüm bile aklıma gelmedi iki gün sonra mi nee farkettim geciktiğini.
            Spiral var bende bacak ağrısı büyük ihtimalle o yüzden diye düşünüyorum yarın dr kontrolüm var bakalım neler bekliyor beni 🥲
            Sen nasılsın canım 🥰

lidyaaa__ okurken stres oldum kardeşim Allah kolaylık versin sana stresli olduğun için vücudun reaksiyon veriyor . İyi ol 🙁 ben iyiyim elhamdülillah bayramdan sonra epey koşturmacalı geçiyor hergün

Bubenimoykumm Bugün sonuçlarımi aldım canım çok fazla demir eksikliğin var dedi kan ilacı fln verdi baş dönmesi iştahsızlık regl gecikmesi bu yüzden dedi.
                Rahatladım gerçekten bı kez daha spiralle hamile kalmak yıkardi beni 🥲

lidyaaa__ 1) çok sigara içmek etkiliyo
                  2) stres zaten herşeyin baş düşmanı
                  Benim spralim yok ama bu ikisinden biri olabilir canım