kkeelleebbeekk elifdedimbededim nerden alıyorsunuz onu jelli hoc görmedim alıp denerim olmadı doktora gitmediniz mi oyle mi duzeldi
perimasali802_ kkeelleebbeekk mantar olabilirmi , travazol kullan bnada iyi geliyordu,jilet Venüs çok iyi tavsiye ederim 🤗
elifdedimbededim kkeelleebbeekk her yerde var grariste trendyolda pembe renk. Enfeksiyon faln degil bence ben de öyle düşünmüştüm ama jileti degiştim düzeldi bi dene olmadı gidersin doktora
Oluyorumanlasana kkeelleebbeekk enfeksiyon bu cnm senden kaynaklı değil belki eşindendir kişisel temizliğine dikkat ediyor mu bı de vajinani sabun şampuan gibi kimyasal ürünlerle temizleme doğal yolla temizle elma sirkesi sadece su sıkça iç çamaşırı değiştir pamuklu olanı kullan
kkeelleebbeekk Oluyorumanlasana güya dikkat ediyoruz bunlara ama yine oluyor bikac gun geçiyor rahatliyorum sonra yine ayni kesik yara gibi aciyor
kkeelleebbeekk elifdedimbededim canim ben Venüs jilet aldim sen direk onu mu suruyorsun krem vs. kullanan varmis
cano42 Walla benimde var , kasinti Kac senedir var . Kasidigimda da pul pul dökulmeler oluyor. Doktor bakti enfeksiyon var dedi. Hap verdi krem fitil verdi Hic bsy yaramadi. Kasintiya halen devam vallahi😩
elifdedimbededim kkeelleebbeekk jiletle tüm sıkıntım geçtş. İnanılmaz yırtılmam vardı kagıtt kesigi gibi ve kaşımaktan pancar gibi okuuordu şimdi asla öyle bişey yok