Rumeysa0701 Kızlarr 29 yaşımdayım 2 normal doğum yaptım çok fazla idrar kaçırması yaşıyorum hapşırırken öksürürken çok sıkışık olmasam bile kaçırıyorum çözümü var mı devlette ameliyat ediyorlar mı
papatyamsigibi Rumeysa0701 burada bir kaç kişi yazmıştı devlette bu şikayetlerden gidince daraltma ameliyatı idrar torbası sarkık oluyormuş o ameliyatı falan hepsini bir güzel yapıyorlarmış. Bence gitmelisin böyle ömğr geçmez
flankes Rumeysa0701 idrar kaçırma asla normal değildir mutlaka tedavi edilmesi gerekir normal doğum da genişleme olur ama idrar kaçırma olması başka nedenlerede bağlı idrar torbası sarkması gibi mutlaka tedavi olun devlet yapıyor mu bilgim yok
Rumeysa0701 papatyamsigibi ya teşekkür ederim dün gittim doktor idrar tahlil sonucuna göre ameliyat edebiliriz dedi vajina daraltmayı da soruyum yaparlar inşallah
Rumeysa0701 flankes sağol canım artık yaşantımı etkilemeye başladı tahlil sonucuna göre ameliyat edecek doktor
papatyamsigibi Rumeysa0701 inşallah tez zamanda kurtulursun canım benim. Hepsini sor doktorlar yapıyorlarmış daraltma ve idrar torbası ameliyatını bir arada yapabilir mi. Yaptırmışken herşeyi çıkar aradan 😂 bi kadın anlatmıştı burda genç kız gibi oldum diyordu
Rumeysa0701 papatyamsigibi ben de görmüştüm sanki evet 😄 umarım yaparlar vajinadan gaz çıkarma şikayeti de var çünkü🥲
papatyamsigibi Rumeysa0701 bunların hepsini unutmadan anlat doktora derdini sılıntını inşallah öare olur iyi bi doktordur 🙏