momandbbabyy gizew aksine 20-25 dakika bazen yarım saat bile sürdüğü oluyo ama neden bilmiyorum zevk alma konusunda sıkıntı yok ama boşalma olmuyo
gizew momandbbabyy tamamen ilişki anına odaklanmamız gerekiyor ve boşalacak mıyım gibi düşüncelere girmeyin
gizew kkeelleebbeekk her ilişkide boşalmak şart değil,bazen çok haz alırsınız ama boşalma gerçekleşmez.Önemli olan anın tadını çıkartmak 😊
Deli-hatun Premsesss99 bende her ilişkide boşalamıyorum mesela bu hafta boşaldım diyelim bidaha eğer çok canım istemezse 2-3 hafta tık yok ama bende doğumlarımdan kaynaklı isteksizlikte var hala düzelmedi
perimasali802_ gizew ne güzel yazmışsin @kkeelleebbeekk @momandbbabyy dediği gibi herkesin farklı yönleri ve zevki var ilişkide ben boşalamiyiyorum diye düşünmeyin kendizni o anin akışına bırakin
eserekli_kiz1 Premsesss99 yani evet eskiden boyle okurken flan vajinal bosalmayi çok merak ederdim nasl oluyor diye son 2 aydr onu kesfettim hatta esimle ayni anda bile bosaliyoruz
Begonvil_00 Erkeğin çok fonksiyonu var sizin ruhunuzdan anlayacak bikere yeri gelecek kırbaçla yacak yeri gelicek öpüp sevecek kadının ne istediğini bilecek ondan sonrası kadına zevk hissetiriyor zaten boşalmada doğal olarak gerçekleşiyor
Begonvil_00 Erkekte sadece bir gir çık yapmayacak boşalmayı gerçekleştiren şey duygular kışkırtıcı olma anı hissetme yoksa istediği gibi girsin çıksın acıdan başka birşey değildir
Begonvil_00 Kadında patates çuvalı gibi olursa erkekte robot gibi aynı seyleri yaparsa tabiki de boşalamazsin çünkü heyecan yok bir görev misyonu gibi yapiyorsunuz