llanjalee etoile neyse ki bohçamda biber gazı da vardı kendi bahçemizin mahsulü halis muhlis Urfa biberi ile yapmıştım 😅😂 olurda Fikret niyeti bozarsa diye elimi attım bohçama
Medusa llanjalee Fikret beni tanıdığının yanına götürecekti. Adı ise madam kleo idi. Dans işlerinde en iyisi olduğunu da ekledi…
etoile llanjalee elimi bohçama koydum ama o da ne bir el bacağımda geziyor ulannnn Fikret hassas noktama değindin kipirdayamiyommm 😂😂😂
llanjalee Medusa kleo bu işlerin piriydi yıllarını vermişti pavyonlara direk danslarına , ondan öğreneceğim çok şey vardı
etoile llanjalee llanjalee gittik bir de ne görelim kleo tövbe etmiş. Namazında Niyazi da mübarek bir kadın olmuş
Moonlight_ llanjalee Madame kleo adini degistirip kleobatira olmustu cünkü herkesi bu batakliga cekmekte ustasiydi. Direk dansi amuda kalkmak daha neler neler vardi ondan ögrenecegimm
llanjalee etoile derken bir güçle sıktım gazı gözüne ani frenle durdu deyyus 😂 tepikledim biraz bastım koşa koşa gittim oradan kendi başını yesin it Fikret 😅
Medusa llanjalee Şimdi ise o kadını bulmalıydım. Hayallerime giden yolda bana yardım edecekti. Koşa koşa başka bir yola çıktım ve karşıdan gelen parlak ışıklar gözlerimi yaktı
etoile llanjalee koşuyorum ama nereye. Ulan bu kosusum mujda ar in arabesk filmine dönmesin. İlerde kahve var. Gidip yardım isteyeyim 😂😂😂
llanjalee etoile gibi görünüyordu , ailesi bulmuş meğer canına kıymasınlar diye gündüz hacı hoca , geceleri pavyon gülü olarak hayatına devam ediyormuş 😅😂 sağolsun kabul etti yardım etmeyi
Bubenimoykumm etoile gelişimden beni hemen kapmıştı maho ağa. Aldı beni evine götürdü. Yardım edecekti bana. Evi şato gibi 4yanı silahlı adamlarla doluydu
etoile llanjalee ama vicdani sızlıyor tabi. Ke dini muhasebe ediyor. Nereye kadar haaaa diyor. Jale geldiğine göre ona ogretirim sonra bırakırım diye iç geçirdi 😂😂😂
Medusa llanjalee Ama metinin başka planları vardı… Benden evinin hanımı çocuklarının anası çiftliğin sütçüsü olmayacağını anlayınca o da başka bir mesleğe yönelmişti
llanjalee kleopatranizzz e yersen tabi , ailesinin hafiyesi sandı tabi beni , önce bi direk dansı yapıp güvenini kazanmalıydım . Kleo gibi bi ustayı kaybedemem bana etse etse üstadım kleo yardım eder 😂
llanjalee etoile sonra düşündü ki Jale işi öğrenenekadar ben zaten karta çıkarım hayatım pavyon köşelerinde geçti hey gidi kleo hey dedi kendi kendine 😜