kleopatranizzz Medusa Kleo birde jaleye genel ev annesi olan medusadan bahsetti tamamen kendini jaleye adamış daha fazla yardım etmek için çırpınıyordu adeta . Sen medusaya git o seni en kral zengin heriflerle tanıştırır paraya para demezsin dedi. Jale bunları duyunca gözünü iyice hırs bürüdü
Medusa kleopatranizzz Hahahhshdhdj😂 Medusa, kleonun korkusundan bu işlere girmiyordu. Kadının eli çok uzundu, bi ara topuğuna bile sıktırmıştı. Korkuyordu medusa, pavyonculara bulaşılmaz diyordu
llanjalee kleopatranizzz aklıselim olmak lazım Jale hevesli görünmemişti ama kleo kendinden bildiği için öyle sanmıştı oysa kim ister genelevi ? Evinin kadını çocuklarının anası olacaktı asla böyle bir niyeti yoktu rest çekti kleoya 😂
llanjalee kleopatranizzz jale henüz pavyona bile başlamamıştı oysa kleo bu işe yıllarını vermişti sigortasız çalışmasa emekli olacaktı artık bu işte 😂😅😂😂😂 ah zavallı Jale bilmiyordu bu kadar kötü ruhlu insanlarla karşılaştığını tek istediği o köyden kurtulup , dansçı olmaktı kim ister pavyonda çalışmayı kleodan başka tabi o bu işe aşıktı
kleopatranizzz llanjalee Ah kleo ahh zamanında babasının yaşça çok büyük bir erkekle evlendirmek istemesi sonucu cahil aklıyla ayağı kaymış… birdaha da çıkamamıştı o bataklıktan taaki yaşı büyüyüp iş göremeyene kadar. Halbuki Jale öyle mi köyünde gayet mutlu baskısiz bir hayattan para uğruna isteyerek pavyonda çalışmak istiyordu
Moonlight_ Medusa pavyonlarin kralicesiydi adete isiltili kiyafetiyle kirmizi rujuyla herkesi mest ediyordu adeta
Medusa Moonlight_ llanjalee Hem dans ediyor hem mali işlere bakıyordu… Geceleri afet gündüzleri ise muhasebeci😂
llanjalee Medusa alemin hanımağası pavyon gülüydü kleo , onun lafının üstüne laf söylenmezdi . Artık pavyon dedim mi kleo , kleo dedim mi pavyon anlaşılırdı
Oluyorumanlasana llanjalee pavyona düşmüş kadınları kurtaran Bihter vardı birde kocası Adnana taktığı boynuza bakmadan insanlara kanat takmış melek rolü oynuyordu ama olsn onun kalbi güzeldi Bihter yine bir pavyon araştırması yapmaya giderken tam pavyon kapısında jaleyi görür sende kimsin der ben Jale der üstü başından belli köylü güzeli Jale üstünde parfüm değil Mayıs kokan köylü güzeli gel konuşalım ne işin var buralarda diye götürür bı çay bahçesine
llanjalee kleopatranizzz bu hikayeyi de uydurmuştu ki pavyon aşkına kulp bulamamıştı başka , zavallı babası kızını pavyonda direk dansı yaparken görmüştü kalp krizinden oracıkta gitmişti
Oluyorumanlasana llanjalee Bihter baktı bu kız hayırsız evlat hakediyor başına gelecek herşeyi hemen pavyona talihsiz bahtı sonucu düşmüş kleoyu aradı dedi kurtuldun artık senin yerine birini buldum adı Jale 😂
llanjalee Oluyorumanlasana bu kötü planların farkındaydı Jale , hemen gitti kleo ve Bihter için savcılığa şikayette bulundu bunlar çete çeteee diye dert yandı
Moonlight_ Oluyorumanlasana Kleo bi müddet düsündü o kadar alismisti ki yerini birakmak istemiyordu. Ben buranin kralicesiyim buralar benden sorulur diyerek Red etti teklifi
etoile llanjalee ulannnn Jale ne şikayeti köyünden niye kactigin belliydi kendine gel dedim. Hemen dans pistinde yerimi aldım 😂
Oluyorumanlasana Moonlight_ bunu duyan Bihter Adnan herşeyi öğrenirse bende geleyim o zaman diye düşündü😂