perimasali802_ Medusa bilmiyorum tovbe etmişim hak yolunda ilerliyormusum, 😂 Ama hikaye gelemedi @Kbranur65
Oluyorumanlasana perimasali802_ gel gidelim buralardan perim yoksa senle birlikte beni de çıkarır bunlar yoldan 😂
kkeelleebbeekk perimasali802_ perimm cok mesaj var ve hepsini okiyamadim hikaye tam hakim değilim yoksa neler yazardım🤣🤣
_OceanLove perimasali802_ aaaa olmaz kapat kulaklarını pardon gözlerini annem❤️ uzak durun eğer böyle bir şey oldu seni geri yola getiremesem bende yoldan çıkarım anca beraber kanca beraber 😂🤣
perimasali802_ Oluyorumanlasana gidelim bncede 😂 @_OceanLove gel gidiyoruz bunun sonu iyi bir yere gitmez
perimasali802_ Eskobar @HurremSultan ben tövbe etmişim 😂 beni yoldan çıkarıyorlar bu ikisi yardım edin @Moonlight_ @Kbranur65
Moonlight_ Bir gün @perimasali802_ jale ve mooniyle eglenmeye gitmisler orda perinin cani sIkilmis ve tövbesini bozmaya ramak kalmisti. Sonra birden hadi kizlar sizi cok güzel bi yere götürücem diye kizlari atmis arabaya cikmis yola ve bir pavyonun önünde durmus 🤣
Kbranur65 Moonlight_ hayır öyle değil perinin 3 katlı villası var hemen yanında yedek bir evi var 😂😂😂