kleopatranizzz etoile Gece oldu ve bohçamı kaptigim gibi çıktım evden ne otobüs biletim var nede beni götürecek biri,tek çare otostop çekecektim ve çıktım köy yoluna…
Bubenimoykumm kleopatranizzz mecburen taksici fikreti aradım. Köyün tüm pis işleri ondan sorulurdu danışacağım bir o vardı
etoile etoile hemen bindim arabaya. Ulannn fikret bu bakış neeee gözünü nereye diktinn. Tamam kaçmış olabilirim ama bakma bana böyle 😂
llanjalee etoile neyse ki bohçamda biber gazı da vardı kendi bahçemizin mahsulü halis muhlis Urfa biberi ile yapmıştım 😅😂 olurda Fikret niyeti bozarsa diye elimi attım bohçama
Medusa llanjalee Fikret beni tanıdığının yanına götürecekti. Adı ise madam kleo idi. Dans işlerinde en iyisi olduğunu da ekledi…
etoile llanjalee elimi bohçama koydum ama o da ne bir el bacağımda geziyor ulannnn Fikret hassas noktama değindin kipirdayamiyommm 😂😂😂
llanjalee Medusa kleo bu işlerin piriydi yıllarını vermişti pavyonlara direk danslarına , ondan öğreneceğim çok şey vardı
etoile llanjalee llanjalee gittik bir de ne görelim kleo tövbe etmiş. Namazında Niyazi da mübarek bir kadın olmuş
Moonlight_ llanjalee Madame kleo adini degistirip kleobatira olmustu cünkü herkesi bu batakliga cekmekte ustasiydi. Direk dansi amuda kalkmak daha neler neler vardi ondan ögrenecegimm