Kbranur65 hayırdır ne işiniz var burda bu kizda kim zulfet te bakıyordu peri 😂 zulfet, şeyh benn demeye kalkmadan perinin bakışlarından korktu sustu🤨
Peri kafasını @Moonlight_ çevirdi moonim hosgeldin hayırdır neden buradasınız ve kusura bakmayın bni uygunsuz gördünüz bidahikine lütfen cat kapı gelmeyin biliyorsunuz artık ben eski peri değilim sadce evim ve eşim var
@llanjalee kahkahalar eşliğinde kizz periii sende oh iyi keyif ediyorsun haa 🤣 evler hizmetçiler nerden geliyor bu değirmenin suyu
Peri cevap verir kizz pavyon gülü unutunmu dayıları soyarken
Hem bu kiz kim deyin bakalım bu niye böyle giyinmiş ben yokken kimi aldınız yaniniza ve benim hamişlerim nerde onlar @Eskobar @kkeelleebbeekk
Jale anlatir başlarından geçenleri ve zulfet ağlamaya başlar 🤨😂
@kleopatranizzz hâlbuki zulfet bir köylü guzeliydi kim getirdi bunu bu hale degiilmi kleomm 😂
Neyse peri kalkip kocasını dışarı yolladı kizlari çağırdı bı sira gecesi yapmak istedi kizlara uzak yoldan gelmişler eğlenmek hakları çünkü onlar için çok yorucu zamanlardi
@gizew dik duruşuyla heybetiyle perinin evine geliyordu bilmiyordu yıllar sonra kankilerini göreceğini 😍
Gizem dik duruşu açık sözlü olarak çok iyiydi asla haksızlığa tahammülü yoktur 😂 ( öyledir ama)