fikriyat Beni hiç sevmediler kaç senedir sebebi de beni eşimin yanına yakıştırmamaları.Senelerdir ne yaptıysam olmadı çok üzülüyorum
gizew fikriyat Başta bi kırılıyor insan,sonra bunun daha iyi olduğunu görüyorsunuz.Daha iyi.Bir şey isteyemesinler,muhabbetiniz zorakidir muhtemelen,az olsun.Siz de gitmemiş olursunuz.Sevilmemek üzücü,biliyorum.Ama sevmeyiversinler zaten böyle insanlar.
enerciiiii fikriyat onlar beni seviyor ama ben bir türlü onları sevemedim hani karşılıklı oluyordu 😅😅
kleopatranizzz busenihicalakadaretmez Ya evet yakında sevgili günlük diye başlarsa şaşırmam jhkgkgkgk
busenihicalakadaretmez kleopatranizzz İlkokuldaki hatıra defterini hatırlattın Sepet sepet yumurta Sakın beni unutma Unutursan küserim Mektubunu keserim 😃😃
enerciiiii kleopatranizzz ilk okulda dans teklifi alan ben sınıfın ortasında birde gerizekali çocuk ağlamıştım ders boyunca sanki ben naptim 😅😅😅
llanjalee enerciiiii hiç birşey istemedim , fazla uyumlu davrandım bence ondan 😅 analarından emdikleri sütü burunlarından getirseydim o zaman severlerdi 😂
enerciiiii ladymomm ben aslında kayinvalidemi sevmiyorum sadece sevemedim bir türlü huyunu suyunu tanıdığımdan beri ama o ister ki hep yanında olayım 🤦♀️ kayinlarimi çok severim ama