Aymina Öylemiiii ya ben internetten okuduğum kadar hep bir günlük diye diye biliyidum teşekür ederimmm iki aydır korunmasız cünsel ilişkiye girdime rağmen hamlile kalamadım bakalm bu ovulasyon testi işe yarıycakmı😏
Bal-_- Aymina kafana takma ben tam 6 ay olmadı diye ağladım sonra zevk için yapmaya başladık o ay hamile kaldım çocuk düşünüyoruz diye girme ilişkiye zevk için gir birde hemen duş alma yarım saat kadar yat
Aymina Bal-_- her ilişkiye girdiğimizde hamileliği düşünmek istemiyorum ama nedense aklımdan çıkmıyor bakalım hayırlısı Bilgi icin teşekür ederimmm❤️❤️❤️😘
1anne1panda Aymina 2 ,3 gün çıkıyor o çizgi o günleri değerlendiriyorusun ben o şekilde hamile kaldım. YouTube de bir gebenin günlüğü var onun videoları çok açıklayıcı izle canım istersen
Aymina 1anne1panda Şindi takibe geciyorum çokk teşekür ederim bide bu arada eğer hamile kalan varsa ayda en fazla ne sıklıkla cinsel ilişkiye girmem gerek ?
Aymina 1anne1panda Şindi takibe geciyorum çokk teşekür ederim bide bu arada eğer hamile kalan varsa ayda en fazla ne sıklıkla cinsel ilişkiye girmem gerek ?
1anne1panda Aymina canım benim 6 yıl sonra olduğu için biz hiç girmedik 🤭 ama doktorun söylüyor zaten riskli ise yasaklıyor ilişkiyi
igze0101 Aymina canım ıstagramda birgebeningunlugu sayfası var onun ovalosyon testinden aldım ben ve kadın her video da detaylı anlatıyor ve dm yardımcı oluyor bi bak