Pinkpanter Şuan çocukların uyumasını bekleyen kıvranan bir kocam var 🙇♀️ Aklını almak istiyorum 😋 yani mutlu etmek beklediğine deysin 🙆♀️ Alırım tavsiyelerinizi 😬 İlk postum bu arada 🤪 aranıza hoşbuldum 🥳
deleted1 Pinkpanter Güzel bir gecelik giy,mumları yak,romantik bir müzik aç,biraz için (içki kullanıyorsanız)eşinizin kucağına çıkın orda için güzel olacaktır😄😅devamı gelir zaten😂hadi eyw✋🏻
Deleted4 Pinkpanter önce bı makyaj yap gece kıyafetini giyin sonra süzülerek git yanına kulağına güzel şeyler fisilda boynundan öpmeye basla kulak memesini em bı taraftan elinle biyerlerini elle soymaya basla oral yapiyasaniz sen baslayabilirsin öpüşme yapabilirsiniz 🤗kulağa fisildamayi +18 den fazlasını yap daha hoşuna gider😁
Busramiran Pinkpanter en sevdigimmmm 12 aylık bir bebeğimiz vae dalın yağlarını biz bitiriyoruz amaaa 😀😀 her yerimize sürüyoruz öyle kaygan oluyoruz kiii oofrff en sevdiğim içime girip çıktığı çok güzel anlasiyliyor ve canım açılmadığı için daha sert yapmasını istiyorum oda kızarta kızarta yapıyor işimiz bittikten sonra halime bakıp gülüyoruz 😀😀😀
Pinkpanter Deleted4 +18 den fazlası ne bacım aydınlat 🙈 makyajsız gezmem evde bakımlıyımdır geceliklere tav olmuyor artık farklılık istiyor
Pinkpanter Deleted4 ama ben bilmek istiyorum 🙈 çünkü aşırı yenilikçi bir kocam var saolsun monotonluğa gelemez
_perilice_ Deleted4 geup açma özelliği yok mu formda yaa 😂😂😂 bir kaç kişiye özel 😂😂 yoksa tek tek anlatcan sen 😂😂
Happykidsci Deleted4 bana da söyle yaa cesaret olur belki ben çekingen im biraz o üste dediklerinin çoğunu yapamam mesela