yarentoo Prenseess_98 öyle ama alışıyor oradaki kıllar da artık öncesinde soğutucu uyuşturucu sprey sıkabilirsiniz
ladymomm yarentoo Bende jilet yapmıyorum aşkım. Philips’in makinesi var suyun altında da çalışıyor. Onunla alıyorum 🧚♀️
papatyamsigibi ladymomm ahahahahha yok artık 😂😂😂 senelerdir yaparım etim kopmadı kız 😂 bir defasında ucuz bi agda almıştı kocam yapıştırdıgım yerde kalıyordu çekerken tahriş olmuştu sadece etim. Bence koptu derken tahriş oldu anlamında demişlerdir 😂😂😂
ladymomm papatyamsigibi Ay ne bileyim ya 🫢 Orası yumuşak ve hassas olduğu için olabilir dedim yani 🫣😂 Yok bayağı bayağı koptuğunu duydum 🤣
perimasali802_ gizew eskisi gibi değil hamile kalınca ara vermiştim bir ay sonra devam edicem ama çok rahat bu hali bile aşırı seyreklesti jillet Venüs le üsten geçiyorum bir hafta bile uzamiyor hemde
melaykeeee perimasali802_ bende hamile kaldığım için malesef yarım bıraktım. Başlayacağım bende inşallah azalır ya
ladymomm papatyamsigibi Agahahhahaha 🤣🤣 Onu soracak kadar yakın değildi ne bileyim ben çıkmıştır belki 😂